Veiligheidsregio Fryslan

Volkswagen Crafter bakwagen

In opdracht van Veiligheidsregio Fryslan hebben we een bijzonder project mogen uitvoeren. Om deze Volkswagen Crafter goed te laten opvallen hebben we aan de buitenkant nieuwe brandweer striping aangebracht conform IFV huisstijl. Inclusief klasse 3 contourmarkering.

Ook hebben we een donlight corner module geïnstalleerd met een ECE 65 normering, hiermee kan de opbouw en het lichtsignaal  worden waargenomen rondom het gehele voertuig. Er is extra werkverlichting met een lichtopbrengst van 4200 lumen toegevoegd en in de grill zijn Facia flitsers geplaatst uitgerust met siliconen lenzen.

Ten behoeve van de sirene zijn er Haztec 8-7050 rc speakers en een versterker geïnstalleerd. Tevens hebben we een Victron acculader en een startonderbreker gemonteerd. Aan de achterzijde van het voertuig is een camera geplaatst. Door dit systeem heeft de bestuurder een goed overzicht aan de achterkant van het voertuig, wat zorgt voor meer veiligheid en minder schade.

Dit project hebben we uitgevoerd in prettige samenwerking met Autoland van den Brug. Ook benieuwd wat we voor uw bedrijfswagen(s) kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Een oplossing voor elke uitdaging op het gebied van inrichting en uitrusting van bedrijfswagens

Hoogwaardige materialen en gekwalificeerd personeel

OFFICIËLE DEALER VAN