Gemeente Assen

Elektrische MAN bedrijfswagen

In opdracht van de Gemeente Assen hebben we een Elektrische MAN bedrijfswagen volledig mogen inrichten. Samen met de opdrachtgever hebben we geïnventariseerd welke werkzaamheden uitgevoerd worden en welke gereedschappen en materialen hiervoor binnen handbereik moeten zijn. Op basis van deze informatie is er een ontwerp gemaakt van een inrichting waardoor de vakman onderweg zo efficiënt mogelijk zijn werk kan doen.

Het voertuig is onder andere voorzien van de volgende producten:

–  In de laadruimte van het voertuig is een complete Sortimo SR5 inrichting geplaatst.

– Om voldoende gereedschappen en materialen te kunnen opbergen zijn aan de linkerzijde aflegvlakken en legborden met SR- BOXXen, T- BOXXen, een kofferklem en een composiet langmateriaalbak gemonteerd.

– Bij de zijschuifdeur is een Jumbo Unit gemonteerd. De lades hiervan hebben een lengte van 160 cm. De bovenzijde hiervan is voorzien van ProSafe®  bevestigingspunten waar een compressor op vastgezet kan worden.

– Om op locatie (kleine) werkzaamheden uit te voeren is er een ladeblok met een houten werkbank geplaatst aan de rechterkant van de laadruimte. Op het werkblad is een bankschroef gemonteerd. Er is nog een extra (aluminium) opklapbare werkbank met geïntegreerde bankschroef gemonteerd aan de achterzijde van de laadruimte.

– Aan de achterdeuren is een schoppenbak en hygiëne set gemonteerd. Zo kunnen de schoppen, bezems  e.d. eenvoudig gepakt en weggezet worden en blijft de laadruimte schoon.

– Door de hele inrichting heen zijn er veel ProSafe® bevestigingsmogelijkheden zodat elke lading ook veilig en degelijk vastgezet kan worden.

– Op het dak hebben we een windgedreven dak ventilator van Easy Aero gemonteerd voor de afvoer van vocht. De push- en pull techniek zorgt voor een krachtige luchtcirculatie.

– Er is extra LED verlichting gemonteerd in de laadruimte en is een extra werklicht geplaatst bij de zijschuifdeur,  hierdoor kan er ook naast de auto met goede verlichting gewerkt worden.

– In de grill zijn Fascia flitsers gemonteerd en op het dak een Xpert dakset om de veiligheid te bevorderen.

– Voor een goede energievoorziening is een Victron omvormer geplaatst met een extra externe accu. Met deze omvormer is het mogelijk om op locatie te lassen.

We willen de gemeente Assen danken voor het vertrouwen en wensen hen veel veilige en fijne kilometers toe wensen.

Een oplossing voor elke uitdaging op het gebied van inrichting en uitrusting van bedrijfswagens

Hoogwaardige materialen en gekwalificeerd personeel

OFFICIËLE DEALER VAN