Hoekstra installatie

Sortimo en Track & Trace

In opdracht van Hoekstra Installatie BV, mochten wij het wagenpark voorzien van Jumbo Units van Sortimo en een track&trace systeem. De in totaal 11 nieuwe bussen beschikken nu op de gehele vloer over grootvolume schuifladen met hoge belastbaarheid. Na een goede ervaring met voorgaande bedrijfsbussen, koos Hoekstra installatie voor de tweede keer op rij voor een Sortimo systeem van Verbruggen Bedrijfswageninrichting. ‘Het is fijn om klein materiaal georganiseerd te kunnen opbergen en te vervoeren. Dit zorgt voor overzicht en efficiënt werken.’

Zowel aan de zij- als aan de achterzijde zijn Jumbo units gemonteerd. De lades hiervan hebben een lengte van 120 cm. Aan de achterzijde zijn 2 diepe lades gesitueerd, de zijkant beschikt over 4 lades. In de lades wordt het klein materiaal opgeborgen. ‘Het prettige aan de Jumbo lades is het feit dat boven op de inrichting nog voldoende ruimte is om grote machines te plaatsen, zoals kabels en een stofzuiger bijvoorbeeld.’

Om de ritten van de werkbussen goed te registreren heeft Hoekstra gekozen van het track&trace systeem van Trasec. Met dit systeem bezitten ze over een registratie die voldoet aan de eisen van de belastingdienst.

De voertuigen zijn voorzien van:

– Een ondervloeroplossing over de gehele vloer. Zowel aan de zij- als aan de achterkant zijn verschillende lades gesitueerd.
– Track&Trace systeem Trasec.

Hoekstra Installatie is gevestigd op Urk en biedt een groot aanbod aan elektrotechnische diensten voor zowel bedrijven als particulieren. Op het gebied van beveiliging biedt Hoekstra daarnaast een breed dienstenpakket aan zoals brandontruimingssystemen en apparatuur voor inbraakbeveiliging. Ook voor advies over en plaatsing van zonnepanelen kun je bij Hoekstra Installatie terecht.

Een oplossing voor elke uitdaging op het gebied van inrichting en uitrusting van bedrijfswagens

Hoogwaardige materialen en gekwalificeerd personeel

OFFICIËLE DEALER VAN