Knipscheer Rail-Infra

Globelyst 4

Wederom hebben we een mooi project mogen afleveren, die we met trots presenteren! In opdracht van Knipscheer Rail-Infra hebben we een Mercedes Sprinter mogen voorzien van een complete Sortimo Globelyst 4 inrichting. Samen met de opdrachtgever hebben we geïnventariseerd welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en welke materialen en gereedschappen hiervoor binnen handbereik moeten zijn. Op basis van deze informatie hebben we een ontwerp gemaakt van een inrichting die zoveel mogelijk aansluit op de vraag.

Het voertuig is onder andere voorzien van:

– Diverse legplanken, zodat de benodigde gereedschappen en materialen binnen handbereik zijn.

– Een aantal SR-Boxxen, met ruimte voor 3 extra LT- BOXXen. Door de opklapbare handvatten kunnen deze Boxxen makkelijk uit het voertuig gehaald worden om meegenomen te worden naar de werkplek.

– De laadruimte is voorzien van LED verlichting wat door de natuurlijke kleur van het licht zorgt voor een goede verlichte laadruimte.

– Op het dak hebben we een windgedreven dak ventilator van Easy Aero gemonteerd voor de afvoer van vocht. De push- en pull techniek zorgt voor een krachtige luchtcirculatie.

– Ook is er een langmateriaalbak gemonteerd, zo kunnen de schoppen, bezems  e.d. eenvoudig gepakt en weggezet worden.

We willen Knipscheer Rail-Infra hartelijk danken voor deze mooie opdracht en wensen de gebruikers veel werkgenot en fijne kilometers toe met deze mooie inrichting. Ook benieuwd wat we voor uw bedrijfswagen(s) kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Een oplossing voor elke uitdaging op het gebied van inrichting en uitrusting van bedrijfswagens

Hoogwaardige materialen en gekwalificeerd personeel

OFFICIËLE DEALER VAN