Remach BV

Globelyst 4

Wederom hebben we een mooi project mogen afleveren, die we met trots presenteren! In opdracht van Remach BV hebben we een Volkswagen Crafter mogen voorzien van een complete Sortimo Globelyst 4 inrichting. Samen met de opdrachtgever hebben we geïnventariseerd welke werkzaamheden uitgevoerd gaan worden en welke materialen en gereedschappen hiervoor binnen handbereik moeten zijn. Op basis van deze informatie hebben we een ontwerp gemaakt van een inrichting die zoveel mogelijk aansluit op de vraag.

We hebben een aantal legborden gemonteerd (aan de linkerzijde) en deze voorzien van diverse SR-Boxxen, T-Boxxen en kofferplateaus. Met bovenop een langmateriaalbak, en aan de onderzijde zit een grote klep waar diverse materialen in opgeborgen kunnen worden.

Ook hebben we een aantal legborden gemonteerd (aan de rechterzijde) met daaronder diverse schuiflades met bakjes er in, en ook hier onder zit een grote klep waar diverse materialen in opgeborgen kunnen worden.

Remach is een jong en sterk groeiend bedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van machines voor het sorteren, wassen en verpakken van aardappelen, uien, bloembollen en overige knolgewassen. Ook verzorgt Remach de service aan installaties voor het sorteren, wassen en verpakken. Remach richt zich met name op de agrarische bedrijven, bloembollenbedrijven en de verwerkende industrie. We willen Remach BV hartelijk danken voor deze mooie opdracht en wensen de gebruikers veel werkgenot en fijne kilometers toe met deze mooie inrichting. Benieuwd wat we voor uw bedrijfswagen(s) kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Een oplossing voor elke uitdaging op het gebied van inrichting en uitrusting van bedrijfswagens

Hoogwaardige materialen en gekwalificeerd personeel

OFFICIËLE DEALER VAN