Assortiment

Met omvormers kunt u huishoudelijke apparaten, die 230V- of 120V-wisselstroom vereisen, voeden met ‘recreatie-‘ of ‘auto’-accu’s met een vermogen van 12V-, 24V- of 48V-gelijkstroom.

Camper techniek

Maximale benutting van uw camper

Omdat het van belang is dat u zorgeloos op pad kunt met uw camper, bieden wij technische oplossingen waardoor u uw camper maximaal kunt benutten. We leveren en installeren onder andere autonome energiesystemen, veersystemen en verwarmingen speciaal voor campers. Ons doel is om met een slimme en goede camper uitrusting uw vakanties nog prettiger te maken en uw veiligheid en comfort te bevorderen.

Accu's

Al onze accu's zijn van het merk Victron Energy. We bieden onder meer AGM accu's, telecom accu's, lood-koolstof accu's en lithium accu's.

Accu bewaking

Accubewakers beschermen de levensduur van accu's door te voorkomen dat de accu te diep wordt ontladen.

Accu scheiders

Een accu scheider koppelt accu's los wanneer de spanning onder een bepaalde waarde is. Wanneer de spanning toeneemt worden de accu's weer gekoppeld.

Imperialen

Met imperialen creëer je extra opbergruimte voor veilig transport van volumineuze en lange voorwerpen.

Bedrijfswagen inrichting

Maximale benutting van je bedrijfswagen

Een goede bedrijfswageninrichting vergroot de productiviteit en comfort van de vakman onderweg. De Sortimo producten zorgen voor ordening en structuur in de bedrijfswagen en bieden overzicht op de meegebrachte werkmaterialen. De rekken zijn zo ontworpen om een mobiele werkdag professioneel, veilig en efficiënt te laten verlopen zodat u het maximale uit uw bedrijfswagen kunt halen.

Veersystemen campers

Betere bescherming én een verbeterd comfort

Een camper is vaak te zwaar voor het onderstel waarop ze zijn gebouwd. Dit is nadelig voor het rijcomfort, maar ook voor de levensduur van de camper. Met onze veersysteem worden de campers minder gevoelig voor zijwind en oneffenheden in het wegdek, hellen minder over in bochten en reageren optimaal tijdens onverwachte uitwijk- en remmanoeuvres, zelfs wanneer de camper zwaar en ongelijkmatig beladen is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Laden & omvormen

Onze productgroep laden en omvormen bestaat uit de volgende producten: autotransformers, acculaders, omvormers en omvormers/acculaders. Al onze producten binnen deze groep zijn van het merk Phoenix, wat garant staat voor hoge kwaliteit

Omvormers

Met omvormers kunt u apparaten, die 230V- of 120V-wisselstroom vereisen, voeden met accu’s met een vermogen van 12V-, 24V- of 48V-gelijkstroom.

Klimaat

Altijd de juiste temperatuur

Voor elke uitdaging op het gebied van klimaat in uw voertuig bieden wij een passende oplossing. Met behulp van de hoogwaardige Eberspächer producten kunnen we problemen met vorst- of vochtgevoelige producten voorkomen en uw veiligheid en comfort vergoten door een voorverwarmd motorblok en interieur. Onze oplossingen zijn laag in stroomverbruik, bijzonder geluidsarm en super snel. Tevens heeft u ruime keuze uit diverse bedieningselementen. Van een schakelklok tot praktische app. Voor ieder voertuig en elke toepassing biedt Verbruggen een juist verwarmingssysteem.

Accu's

Onze productgroep accu’s bestaat uit de volgende producten: accu’s, accuscheiders, battery management systems, accu monitoren, accu bewakers en DC-DC omvormers.

Acculaders

Wij bieden diverse acculaders voor uw energiesysteem. Al onze acculaders zijn van het merk Victron Energie. Dat staat garant voor goede kwaliteit.

Veersystemen

Betere bescherming én een verbeterd comfort

Bent u op zoek naar optimaal rijcomfort, een perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid van uw bedrijfswagen? Wij hebben de oplossing! Een veersysteem is een geweldige aanvulling voor campers en bedrijfswagens. Een passend veersysteem verbetert niet alleen uw comfort maar zorgt ook voor een betere bescherming van kwetsbare goederen, minder slijtage aan de banden en minder CO2 uitstoot. We bieden onder meer hulp-luchtveringssystemen, maar ook volledige systemen.

Solar

Een autonoom energiesysteem in uw bedrijfswagen aangedreven door zonne-energie. Met de Victron solar oplossingen is het mogelijk. We helpen u graag om het hoogst haalbare rendement uit uw voertuig én uit de zon te halen, zodat uw voertuig foutloos functioneert in elke situatie.

Omvormers & Acculaders

Een omvormer/acculader combineert beide functionaliteiten. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende apparaten met hoge en lage startvermogens.

Energiesystemen

Een betrouwbare energievoorziening op elke locatie!

Omdat het van belang is dat alle systemen in uw voertuig foutloos werken in elke situatie biedt Verbruggen oplossingen waarmee we uw voertuig kunnen voorzien van een autonoom energiesysteem. Ons assortiment bestaat onder andere uit omvormers, accu's en solar-producten en zijn onder andere geschikt voor ambulances, politie- en brandweerwagens, bedrijfswagens en campers.

DC- DC laders

DC-DC laders zijn gemaakt voor gelijkstroomtoepassingen. Al onze laders zijn van het merk Victron Energy, vanwege de uitstekende kwaliteit.

Signalering

Veilige en flitsende werkverlichting

Bij Verbruggen hebben we alles in huis om uw voertuig goed zichtbaar te maken in elke situatie. De combinatie van hoogwaardige producten en adviserend vermogen stelt ons in staat totaaloplossingen te bieden voor een breed scala van voertuigen. Ons assortiment bestaat onder meer uit zwaailichten, directionele verlichting, werkverlichting en alle bijbehorende interfaces en systemen. Rekening houdend met de wet- en regelgeving gaan we graag opzoek naar een passende oplossing voor uw voertuig.

Mobiele werkstations

WorkMo

Met de WorkMo heeft u een mobiel werkstation die in elke situatie inzetbaar is als verplaatsbare werkbank, als mobiele werkplaats en als werkplaatsrek, De afzonderlijke modules kunnen per toepassing flexibel met elkaar worden gecombineerd. Aangevuld met verschillende toebehoren zoals werkbladen, oprijplaten en perforatieplaten kan de Workmo, afhankelijk van de werksituatie, naar eigen keuze worden uitgebreid.

Boxxen en koffers

Sortimo Boxen en -koffers zorgen voor een betere organisatie en toename van de productiviteit bij de dagelijkse werkzaamheden, omdat gereedschappen en kleine onderdelen goed worden gesorteerd, veilig weggeborgen en overzichtelijk van de werkplaats naar de gebruikslocatie getransporteerd.

Phoenix-inverter-24V-1200

Phoenix inverter

250VA - 1200VA

Met omvormers kunt u huishoudelijke apparaten, die 230V- of 120V-wisselstroom vereisen, voeden met ‘recreatie-‘ of ‘auto’-accu’s met een vermogen van 12V-, 24V- of 48V-gelijkstroom.

Ladder-achterlift

De ladder-achterlift is geschikt voor het comfortabel transporteren van zware ladders, omdat dankzij het door gasdrukveren ondersteunende liftsysteem het moeizame optillen en vastsjorren van de ladder niet meer nodig is. Daarmee kunnen ladders met één en meerdere delen gemakkelijk vanaf de grond worden gehanteerd. De ladderlift is verkrijgbaar in standaardlengtes van 2,5 en 3 meter.

Laadrol

De ideale hulp voor zware of volumineuze transportgoederen. De laadrol vergemakkelijkt het op het dak van het voertuig (af)laden van materialen en beschermt tegelijkertijd tegen beschadigingen aan het voertuig. De laadrol is beschikbaar in alle dwarsprofielbreedten en is tussen de zijprofielen of aan de dwarsdrager gemonteerd.

Zijprofiel

Aangepast aan de lengte van het voertuig en de aerodynamische vereisten zorgt het aluminium zijprofiel voor extra stabiliteit. Praktische bijwerking: Het zijprofiel kan van het individuele bedrijfslogo worden voorzien en ondersteunt zo de professionele uitstraling bij de klant en de zichtbaarheid van het bedrijf.

Aluminium Ladingbuis

Aluminium-ladingbuis

Met de aluminium ladingbuis kan ook lange lading droog en veilig worden opgeborgen. De aluminium ladingbuis met afsluitbare deksel is verkrijgbaar in standaardlengtes van 2 en 3 meter en in 5 meter lengte van kunststof.

Ladingbegrenzer

Ladingbegrenzer

De ladingbegrenzer heeft een hoogte van 150 mm en kan over de volledige lengte van de dwarsdrager worden gemonteerd. Daarmee kan de lading eenvoudig op elke plaats worden gefixeerd en beveiligd. Het dient bovendien als ladingbuis, zodat smalle staven en buizen erdoor geschoven kunnen worden. Bovendien maakt de open zijcontour het doortrekken mogelijk van spanbanden voor het direct

Waarschuwingslichten

Waarschuwingslichten

Waarschuwingslichten ter bescherming van de werkomgeving vormen de perfecte aanvulling voor uw dakdrager. Wij bieden schijnwerpers met steekmontage, led-zwaailichten met steekmontage en led-zwaailichten met magnetische voet.

ProSafe

Vastzetten van de lading

Het ProSafe ladingbeveiliging systeem van Sortimo zorgt voor een veilig transport van uw lading. In de staanders, ramen, spanstangen en vloermontagerails kan je spanbanden en beschermnetten probleemloos vastzetten. ProSafe maakt ladingbeveiliging in een handomdraai mogelijk. Het ProSafe sjorsysteem is ook in de dakdragers van Sortimo TopSystem integreerbaar (TopSystem ProSafe), zodat ProSafe spanbanden comfortabel kunnen worden

Phoenix Inverter Compact

Phoenix Compact Omvormer

1200VA - 2000VA

De Phoenix Omvormer Compact is een zuivere sinusgolf-omvormer met een hoge efficiëntie. De omvormer is ontwikkeld voor professionele taken en geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Phoenix Inverter Smart

Phoenix Inverter Smart

1600VA - 3000VA

De Phoenix Inverter Smart is een efficiënte en betrouwbare omvormer. Het heeft nu een slanker ontwerp en een volledige metalen behuizing. Er zijn modellen beschikbaar in 1600 VA, 2000 VA en 3000 VA voor 12, 24 of 48V-systemen.

Phoenix-Inverter-24-5000

Phoenix Inverter

3000VA - 5000VA

Zuivere sinusgolf-uitgang, hoog piekvermogen en hoge efficiëntie. De gecombineerde hoogfrequentie- en lijnfrequentietechnologie biedt het beste uit twee werelden. 

Orion-Tr-24-12_10

Orion-Tr DC-DC

Niet-geïsoleerd

Uitermate efficiënt: Maakt gebruik van synchrone rectificatie, efficiëntie bij volledige belasting is hoger dan 95%.

Orion-48-24-5

Orion-Tr DC-DC

Geïsoleerd

Alle modellen zijn bestand tegen kortsluiting en kunnen parallel worden geschakeld om het uitgangsvermogen te verhogen. Een onbeperkt aantal units kan parallel worden geschakeld.

ORI241205020_Orion_24-12_5A

Orion DC-DC

Niet geïsoleerd, hoge spanning

Alle modellen met een regelbare uitgangsspanning kunnen tevens gebruikt worden als acculader. Bijvoorbeeld om een 12 volt start- of accessoire-accu in een 24V-systeem op te laden.

Alle modellen met een regelbare uitgangsspanning kunnen parallel worden geschakeld om het uitgangsvermogen te verhogen. Tot 5 units kunnen parallel worden geschakeld.

Orion-11012-30A-360W-Isolated-DC-DC-converter

Orion DC-DC Geïsoleerde Omvormers

360W en speciale uitvoeringen

Modellen: 12 / 24 Volt

SDFI0000000_Filax-2

Filax 2

Omschakelautomaat

De Filax: een ultrasnelle omschakelautomaat De Filax is een ultrasnelle omschakelautomaat die is ontwikkeld voor het schakelen van gevoelige apparatuur, zoals bijvoorbeeld een computer, van de ene AC bron naar de andere. De voorkeur voeding zal over het algemeen een generator of walstroom zijn en de alternatieve voeding een omvormer. Dankzij de zeer korte omschakeltijd

Orion IP67 24/12 17A

Orion IP67

24/12 DC-DC

Volledig ingekapseld: waterdicht, schokbestendig en beveiligd tegen ontsteking. Water, olie of vuil kunnen de Orion IP67 DC-DC Omvormer niet beschadigen. De behuizing is gemaakt van aluminium en de elektronica is in hars gegoten.

Blue-Smart-IP22-Charger-12V-15A-1

Blue Smart IP22-Lader

12 / 24 VOLT

De Blue Smart IP22-lader is de nieuwe professionele acculader met ingebouwde Bluetooth. De Blue Smart IP22-lader kan worden gebruikt voor apparaten in uw werkplaats en voor motorvoertuigen, zoals (klassieke) auto’s, motoren, boten en campers.

BPC120480034R_Automotive-IP65-Charger-12V-4A

IP65 auto-acculader

6 / 12 Volt

Afhankelijk van de toepassing kunnen klemmen, aansluitogen of een stekker voor een sigarettenaansteker (worden allemaal meegeleverd) op de lader worden aangesloten. Acculader met laag stroomverbruik voor 6V- en 12V-accu’s: IP65-acculader 6V/12V-1,1A Acculader voor 12V-accu’s met twee laadstroomopties: IP65-acculader 12V/4A – 12V/0,8A Beschikbaar in 6 en 12 volt.

Blue-Smart-Charger-12V-10A

Blue Smart IP65 Lader

12 / 24 volt

De Blue Smart IP65-lader is de nieuwe professionele acculader met ingebouwde Bluetooth. De Blue Smart IP65-lader kan worden gebruikt voor apparaten in uw werkplaats en voor motorvoertuigen, zoals (klassieke) auto’s, motoren, boten en campers. Nieuw: IP65 12/5 is vervangen door kleiner equivalent model: IP65s 12/5.

Blue-Smart-IP67-Charger-12-25

Blue Smart IP67-Lader

Waterproof

De Blue Smart IP67-lader Waterproof is de nieuwe professionele acculader met ingebouwde Bluetooth. De Blue Smart IP67-lader Waterproof kan worden gebruikt voor apparaten in uw werkplaats en voor motorvoertuigen, zoals (klassieke) auto’s, motoren, boten en campers. Modellen:12V 7/13/17/25A, 24V 5/8/12A

Phoenix-smart-charger-12V-30A-11-outputs

Phoenix Smart IP43 Charger

30A & 50A

Deze aanpasbare vijf-stappen-acculader biedt een oplading van 30A of 50A aan elk van de drie accu’s. Het Phoenix 1+1-model kan ook 3A aan de startaccu en de rest aan de ‘huis-accu’ bieden. 24V-modellen zijn beschikbaar met 16A/25A-oplading. Aangezien hij is uitgerust met Bluetooth, kunt u de oplader beheren en alarmen direct via uw telefoon instellen.

Skylla-IP44

Skylla-IP44

12V/60A & 24V/30A

De Skylla-IP44 (1+1) is voorzien van 2 geïsoleerde uitgangen. De tweede uitgang, gelimiteerd tot ongeveer 3 A en met een iets lagere uitgangsspanning, is bedoeld als aanvulling op een startaccu. De Skylla-IP44 (3) is voorzien van 3 geïsoleerde uitgangen. Alle uitgangen kunnen de volledige nominale vermogen stroom te leveren.

CCH012020000-300dpi

Centaur Acculader

12 / 24 Volt

De nieuwe reeks Centaur-acculaders zijn geschikt voor ingangsspanningen van 90 tot 265 VAC 50/60 Hz en dat betekent dat ze overal ter wereld gebruikt kunnen worden. Doorslaggevend is dat, in tegenstelling tot vele andere producten met een universele ingangsspanning, de Centaur-acculaders hun volledige uitgangsspanning behouden binnen het gehele gespecificeerde bereik. Andere eigenschappen zijn de geheel

MultiPlus-12_1600_70-16-230V-VE

MultiPlus 500VA – 1600VA

500VA, 800VA, 1200VA, 1600VA

De MultiPlus is een krachtige zuivere sinusgolfomvormer, een geavanceerde acculader met adaptieve laadtechnologie en een supersnelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing.

MultiPlus 24V 3000VA 70A 16A 230V

MultiPlus

800VA - 5000VA

De Victron MultiPlus is een sinusomvormer, acculader én omschakelautomaat in één. Een krachtige sinusgolf-omvormer, met een geavanceerde acculader en een snelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing.

EasyPlus

EasyPlus

800VA, 1200VA, 1600VA

De EasyPlus is een multifunctioneel energiesysteem bestaande uit een krachtige sinus-omvormer, een geavanceerde acculader, een supersnelle AC-omschakelaar en een AC-verdeler in een enkele lichtgewicht- en compacte behuizing. Het systeem is ontworpen voor mensen die de gemakken en de vrijheid van een compleet energiesysteem willen, zonder tijd te hoeven besteden aan ingewikkelde technische procedures en de

Quattro 12V 3000VA 120A 230VAC

Quattro

3000VA, 5000VA, 8000VA, 10000VA, 15000VA

Net als de MultiPlus is de Quattro ook een omvormer en lader ineen. Daarnaast accepteert deze twee AC-ingangen en maakt automatisch verbinding met de actieve bron. De vele eigenschappen bestaan uit een zuivere sinusgolfomvormer, adaptief opladen, hybride PowerAssist-technologie en meerdere systeemintegratiefuncties, zoals drie- of eenfasebesturing en parallelle besturing.

MultiPlus-II 48V 3kVA

MultiPlus-II

3000VA - 5000VA

De MultiPlus-II combineert de functies van de MultiPlus en de MultiGrid. Het beschikt over alle functies van de MultiPlus, plus een externe stroomtransformator optie om PowerControl en PowerAssist te implementeren en het eigen verbruik met externe stroomdetectie (max. 32A) te optimaliseren. Het beschikt ook over alle functies van de MultiGrid met een geïntegreerde eilandbedrijf-beveiliging en

MultiPlus-II 48V 3kVA 35-32 230V GX (frontal)

MultiPlus-II GX

3000VA, 5000VA

De MultiPlus-II GX is een Omvormer/Lader met een ingebouwd netwerkapparaat en kan verbonden worden met een zonnelader, accu’s en andere apparaten om een op het netwerk aangesloten, off-grid of externe installatie te controleren. Het kan parallel opereren voor een verhoogde stroomtoevoer of een accu opladen.

ECOmulti

ECOmulti

24 Volt

De ECOmulti kan aan de muur worden gemonteerd, is eenvoudig te installeren, eenvoudig te programmeren en eenvoudig te bedienen. Met een li-ion-opslagcapaciteit van 2,3 kWh en een 3 kVA bi-directionele omvormer is de ECOmulti minder afhankelijk van het stroomnet.

Easysolar 12V 1600VA MPPT 100-50

EasySolar

1600VA, 3000VA, 5000VA

De EasySolar combineert een MPPT zonne-laadcontroller, een omvormer/lader en wisselstroomverdeling in één behuizing. Het product is eenvoudig te installeren, met een minimum aan bedrading. Modellen: 1600VA, 3000VA, 5000VA

EasySolar-II GX 48V 3000VA GX

EasySolar-II GX

3000VA

De EasySolar-II GX combineert een MPPT Zonneladingsregelaar, een inverter/oplader en besturingscentrum in één behuizing. Het product is makkelijk te installeren, met een minimum aan bedrading. Modellen: 3000VA

00A-Buck-Boost-DC-DC-converter

Buck-Boost DC-DC Omvormer

25A / 50A / 100A

DC-DC Omvormer voor het opladen van een 12V- of 24V-service-accu in voertuigen met een slimme wisselstroomdynamo. De 50A Buck-Boost DC-DC Omvormer is een DC-DC omvormer voor het laden van een 12/24V service-accu in voertuigen met een intelligente dynamo. Doordat deze dynamo’s (aangestuurd door de voertuigelektronica bij Euro 5 en 6 motoren) met draaiende motor vaak

Orion-Tr-Smart-12-24-15-Non-isolated

Orion-Tr Smart DC-DC oplader

Niet-geïsoleerd

De Orion-Tr Smart DC-DC-acculader is een professionele driestappen DC naar DC-acculader met ingebouwde Bluetooth. Voor gebruik in tweevoudige batterijsystemen bij voertuigen of op boten waar de alternator en de startbatterij gebruikt worden om de service-batterij op te laden. Het toestel kan via Bluetooth gecontroleerd en geprogrammeerd worden en kan van op afstand geregeld worden via

Orion-Tr Smart DC-DC-acculader

Orion-Tr Smart DC-DC-acculader

Geïsoleerd

De Orion-Tr Smart DC-DC-acculader is een professionele driestappen DC naar DC-acculader met ingebouwde Bluetooth. Voor gebruik in systemen met een dubbele accu in voertuigen of boten waar de (slimme) dynamo en de startaccu worden gebruikt om de dienstaccu op te laden. De eenheid kan via Bluetooth gemonitord en geprogrammeerd worden en op afstand bediend worden

12V-100Ah-AGM-Super-Cycle-Battery

Gel and AGM

AGM-reeks en GEL-accumodellen

De AGM-reeks is door de zeer lage interne weerstand uitermate geschikt voor toepassingen met een hoge stroomafgifte, zoals omvormers, boegschroeven en lieren. De GEL-accumodellen bieden de beste duurzaamheid bij diepontlading en een in het geheel langere levensduur. Het gebruik van zuivere materialen en loodcalciumplaten zorgt bij zowel AGM- als GEL-accu’s voor een zeer lage zelfontlading,

L- Boxx G/G4

L- Boxx G/G4

De perfecte mobiliteitsoplossing

Zorgt voor de optimale mobiliteit en biedt ruimte voor gereedschappen, machines en verbruiksmaterialen.

12V-60Ah-AGM-Super-Cycle-Battery

AGM super cycle

Victron Energy

De AGM-reeks is door de zeer lage interne weerstand uitermate geschikt voor toepassingen met een hoge stroomafgifte, zoals omvormers, boegschroeven en lieren. De GEL-accumodellen bieden de beste duurzaamheid bij diepontlading en een in het geheel langere levensduur. Het gebruik van zuivere materialen en loodcalciumplaten zorgt bij zowel AGM- als GEL-accu’s voor een zeer lage zelfontlading,

T- Boxx G

T- Boxx G

Zorgt voor overzicht tijdens uw werkdag

De T-BOXX G zorgt dankzij de transparante deksel voor vrij zicht in de gereedschapskoffer.

BAT412105160_12V_115Ah_AGM_Telecom_Batt

Telecom accu’s

12V 115Ah, 12V 165Ah & 12V 200Ah

Ontworpen voor telecom applicaties; perfecte ‘ruimte bespaarders’ voor marine- en voertuig toepassingen. De deep cycle AGM telecom serie i specifiek ontworpen voor telecom systemen. Het kleine draagvlak en de aansluitingen die toegankelijk zijn vanaf de voorkant, maken de accu’s ideaal voor reksystemen. De accu’s verhelpen tevens problemen met betrekking tot te weinig vloerruimte in boten

Metalen koffers

Metalen koffers

De klassieker van metaal

De metalen koffer is een betrouwbaar en praktisch ordeningssysteem. Dankzij inzetbakken of verdeelschotten, past de metalen koffer zich geheel aan uw behoeften .

Lead-Carbon-Battery-12V-106Ah-M8

Lood-Koolstof Batterij

12V-106Ah & 12V-160Ah

Verbeteren van de gedeeltelijke laadstatus prestatie, meerdere cycli, en verbeterde efficiëncy Vervangen van het actieve materiaal van de negatieve plaat door middel van een lood-koolstof samenstelling die potentieel sulfatie reduceert en de laadacceptatie van de negatieve plaat verbeteren.De voordelen van lood-koolstof zijn de volgende: – Minder sulfatie in het geval van de gedeeltelijke laadstatus bewerking.

SR-boxx

SR- Boxx

Het organisatiesysteem voor SR5

De SR-BOXX kan dankzij uitschuifbare rails zowel hangend als staand op de plank van de voertuiginrichting worden geïntegreerd en maakt zo dubbele ruimtewinst mogelijk.

BatteryProtect-48V-100A

BatteryProtect

ontkoppelt accu van niet-essentiële belastingen

De BatteryProtect ontkoppelt de accu van niet-essentiële belastingen voordat de accu volledig is ontladen (waardoor de accu zou worden beschadigd) of voordat er onvoldoende vermogen over is om de motor te starten. BatteryProtect is niet ontworpen voor tegenstroom van oplaadapparaten.

Lithium-SuperPack-12.8V-100Ah-1280Wh

Lithium SuperPack

Geïntegreerd BMS en veiligheidsschakelaar

De SuperPack-accu’s zijn heel gemakkelijk te installeren zonder dat daar extra onderdelen voor nodig zijn.De interne schakelaar zal de accu afsluiten in het geval van ontlading, overspanning of hoge temperaturen. De accu’s kunnen parellel gekoppeld worden. Het schakelen in serie is niet toegestaan.

Smart-BatteryProtect-12-24V-220A

Smart BatteryProtect

Bluetooth

De Smart BatteryProtect ontkoppelt de batterij van niet-essentiële belastingen vóórdat het volledig is ontladen (hetgeen de batterij kan beschadigen) of voordat het over onvoldoende vermogen beschikt om de motor in te schakelen. Bij het gebruik van Bluetooth om deze Smart BatteryProtect te programmeren, kunnen alle vereiste niveaus voor in-/uitschakelen worden ingesteld. Als alternatief kan één

S- Boxx

S- Boxx

De opberghulp voor kleine onderdelen

De S-Boxxen zijn praktische schuif-boxen voor kleine componenten, voor een overzichtelijke ordening.

VE.Bus-BMS

VE.Bus BMS

LiFePO4 of LFP

Het VE.Bus BMS beschermt elke afzonderlijke cel van een Victron lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4 of LFP) batterij. Elke afzonderlijke cel van een LiFePO4 batterij moet worden beschermd tegen overspanning, onderspanning en over-temperatuur. Victron LiFePO4-batterijen beschikken over een geïntegreerde celbalanceer-, temperatuur- en spanningsregeling (afkorting: BTV) en kunnen met twee M8-circulaire stekker op het VE.Bus-BMS worden aangesloten. De BTV’s

LiFePO4-Battery-12.8V-100Ah-Smart

Lithium battery Smart

12,8V & 25,6V

Met geïntegreerde celbalancering Kan parallel geschakeld en in serieschakeling zijn Bluetooth-app beschikbaar om celvoltage en temperatuur te controleren Vereist één van deze BMS-es: VE.Bus BMS – aanbevolen voor systemen met onze inverter/opladers. miniBMS – aanbevolen voor gebruik in kleine systemen. Batterijbeheersysteem BMS 12/200 – aanbevolen voor gebruik in Automobiel- en Marinesystemen met DC-ladingen en Alternatoren.

miniBMS

miniBMS

met pre-alarm

Een eenvoudig en goedkoop alternatief voor de VE.Bus BMS De miniBMS kan de VE.Bus BMS in verschillende toepassingen vervangen. Echter, is het niet geschikt voor gebruik met de VE.Bus MultiPlus en Quattro omvormers/laders: het beschikt niet over een VE.Bus interface. De miniBMS is bestemd voor gebruik met de Victron Smart LiFePo4 batterijen met M8 circulaire

Inzetboxen

Inzetboxen

Kleine onderdelen altijd binnen handbereik

Inzetboxen maken professioneel beheer van kleine onderdelen mogelijk in BOXXen, koffers en schuifladen.

BMS-12V-200A

BMS 12/200

Batterijbeheersysteem

De BMS 12/200 is een Batterijbeheersysteem voor Victron lithium-ijzer-fosfaat (LiFePO4) Smart-batterijen. Het werd specifiek ontworpen voor 12V-systemen met een 12V-alternator. De BMS 12/200 controleert en beschermt elke individuele batterijcel binnen de batterij (of batterijbank) en zal de alternator, oplaadbronnen of DC-ladingen ontkoppelen bij laagspanning, hoogspanning of overtemperatuur. De specifieke alternatorverbinding biedt stroombeperking en eenrichtingsverkeer van

PPP-12.8v-40Ah-512Wh

Peak Power Pack

Caravan

Het Peak Power Pack is een Li-ion accu met intrinsiek veilige LiFePO4 cellen en een interne lader. Het Peak Power Pack is een lichtgewicht accupack, dat bij een nominale spanning van 12V zeer grote stromen kan leveren, waardoor het gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld caravan rangeersystemen, die anders een grote en zware loodzwavelzuur accu nodig

SmartBMS-12V-100A

Smart BMS CL 12-100

Batterijbeheersysteem

De Smart BMS CL 12-100 is een Batterijbeheersysteem voor Victron lithium-ijzer-fosfaat (LiFePO4) Smart-batterijen. Het werd specifiek ontworpen voor 12V-systemen met een 12V-alternator. De BMS CL 12-100 controleert en beschermt elke individuele batterijcel binnen de batterij (of batterijbank) en zal de alternator, oplaadbronnen of DC-ladingen ontkoppelen bij laagspanning, hoogspanning of overtemperatuur. De specifieke alternatorinput biedt stroombeperking

LT- Boxx G

LT- Boxx G

Transport met systeem

De LT-BOXX G heeft geen deksel en is daarom de ideale BOXX voor eenvoudig laden, transporteren en afnemen van omvangrijke werkonderdelen.

Battery-Balancer

Battery balancer

egaliseert de laadstatus

De Battery Balancer egaliseert de laadstatus van twee in serie aangesloten 12V accu’s of van meerdere parallelle sets van in serie aangesloten accu’s. Als de laadspanning van een 24V-accusysteem naar meer dan 27V stijgt, wordt de Battery Balancer ingeschakeld en vergelijkt deze de spanning van de twee in serie aangesloten accu’s. De Battery Balancer verbruikt

Cyrix battery combiners

microprocessor gestuurd relais

De Cyrix accuscheider is een door een microprocessor gestuurd relais voor zware toepassingen die accu’s automatisch parallel schakelt als één van de accu’s de vooraf ingestelde spanning heeft bereikt (waarmee wordt aangegeven dat de accu wordt opgeladen) en deze loskoppelt als de spanning onder het druppellaadniveau daalt (waarmee wordt aangegeven dat één of meer accu’s

LS-Boxx G

LS-Boxx G

De perfecte mobiliteitsoplossing

De LS-BOXX G is een machinekoffer, gereedschapskoffer en magazijn voor kleine onderdelen in slechts één compacte eenheid.

Battery-combiner-kit

Cyrix combiner kit

Toevoegen accusysteem

Deze Battery Combiner Kit dient om een 2e of 3e accusysteem aan uw auto, boot, camper of ander voertuig toe te voegen. Het maakt gebruik van de meest eenvoudige en meest geavanceerde technologie om al uw accu’s opgeladen te houden met het elektrische systeem van de motor, maar isoleert de startaccu als het opladen stopt,

BMV-700H-State-of-Charge

BMV

Accumonitors

Een accumonitor van hoogwaardige precisie. De belangrijkste functie van een accumonitor is om het aantal geconsumeerde ampère-uren en de laadstatus van een accu te meten. Geconsumeerde ampère-uren worden gemeten door de stroom die van en naar de accu loopt te integreren.

argo-fet-isolator-3bat-100A_front_300dpi

Argo FET Battery Isolators

Laadstroomverdeler

Net zoals de diodelaadstroomverdelers maken de FET-laadstroomverdelers het mogelijk om twee of meer accu’s tegelijkertijd met één dynamo (of een acculader met enkele uitgangsspanning) op te laden. In tegenstelling tot diodelaadstroomverdelers hebben de FET-laadstroomverdelers praktisch geen spanningsverlies. Het spanningsverlies bedraagt minder dan 0,02 volt bij een lage stroom en gemiddeld 0,1 volt bij hogere stroomwaarden.

i-Boxx G

i-Boxx G

De kleine assortimentsopberger

De i-BOXX G is de kleine en intelligente mogelijkheid voor veilig transporteren van kleine onderdelen.

SmartSolar-MPPT-75-10

SmartSolar MPPT 75/10

Solar charge controllers

Een zonnelader verzamelt energie van uw zonnepanelen en slaat deze op in uw accu’s. Met de nieuwste en snelste technologie maximaliseert SmartSolar deze energie-oogst door intelligente aansturing, zodat een volledige oplading in de kortst mogelijke tijd wordt gerealiseerd. SmartSolar houdt de accu in goede conditie en verlengt zo de levensduur. Modellen: 12/24/48 Volt

SmartShunt-1000A-50mV

SmartShunt

De Slimme Batterijshunt

De SmartShunt is een alles-in-een batterijmonitor, enkel zonder een beeldscherm. Uw telefoon werkt als het beeldscherm. De SmartShunt maakt via Bluetooth verbinding met de VictronConnect-app op uw telefoon (of tablet) en u kan gemakkelijk alle gecontroleerde batterijparameters lezen zoals oplaadstatus, duurtijd, historische informatie en veel meer. De SmartShunt kan ook verbonden worden met en gelezen

SmartSolar-MPPT-100-30

SmartSolar MPPT 100/30

Solar charge controller

Een zonnelader verzamelt energie van uw zonnepanelen en slaat deze op in uw accu’s. Met de nieuwste en snelste technologie maximaliseert SmartSolar deze energie-oogst door intelligente aansturing, zodat een volledige oplading in de kortst mogelijke tijd wordt gerealiseerd. SmartSolar houdt de accu in goede conditie en verlengt zo de levensduur. Modellen:12/24 Volt

E- Boxx

E- Boxx

De kleine ladingdrager

Met de E-BOXX heeft u een praktische allrounder voor de opslag en het transport van uw producten. et is de KLT-bak (ook wel eurokrat of eurobak genoemd) van Sortimo.

Easysolar-12V-1600VA-MPPT-100-50

Easysolar

Alles-in-één-stroomoplossing

De EasySolar combineert een MPPT zonne-laadcontroller, een omvormer/lader en wisselstroomverdeling in één behuizing. Het product is eenvoudig te installeren, met een minimum aan bedrading. Modellen:1600VA, 3000VA, 5000VA

VENet-Battery-Controller-VBC-12-24Vdc-shunt_left_300dpi

VE. Net Accu monitor

Berekent accustatus

De VE.Net Accu Monitor (VBC) is een apparaat dat de accu status berekent. Het meet constant de voltage, stroom en temperatuur van de accu en gebruikt deze informatie om de laadstatus van de accu te berekenen.

BlueSolar-Panel-Monocrystalline-180W-24V

BlueSolar Panels

Monokristallijne

Zonnepanelen voor uw werkbus. Wilt u uw bedrijfswagen verduurzamen? De BlueSolar Panels van Victron bieden u deze mogelijkheid. • Laagspanningstemperatuurcoëfficiënt verbetert werking bij hoge temperaturen. • Uitzonderlijk lage lichtopbrengst nodig en hoge gevoeligheid voor licht over het gehele zonnespectrum. • 25 Jaar beperkte garantie op de vermogensafgifte en prestaties. • 5 Jaar beperkte garantie op

Phoenix Inverter 12V 350VA

Laden en omvormen

Onze productgroep laden en omvormen bestaat uit de volgende producten: autotransformers, acculaders, omvormers en omvormers/acculaders. Al onze producten binnen deze groep zijn van het merk Phoenix, wat garant staat voor hoge kwaliteit.

BlueSolar-Panel

Bluesolar panels

Polycrystalline

• Laagspanningstemperatuurcoëfficiënt verbetert werking bij hoge temperaturen. • Uitzonderlijk lage lichtopbrengst nodig en hoge gevoeligheid voor licht over het gehele zonnespectrum. • 25 Jaar beperkte garantie op de vermogensafgifte en prestaties. • 5 Jaar beperkte garantie op materialen en fabricage. • Gesloten, waterdichte, multifunctionele aansluitkast creëert een hoog veiligheidsniveau. • Hoogwaardige omloopdiodes minimaliseren het vermogensverlies

BPP000300100-Color_Control-GX

Color Control GX

communicatiecentrum

Color Control GX is het communicatiecentrum van uw installatie. Het biedt live-informatie in een oogopslag en alle hierop aangesloten producten kunnen hiermee worden geregeld. Volledige systeemcontrole wordt – vrijwel overal in de wereld- verkregen door toegang tot uw Color Control GX via de gratis Victron Remote Management Portal (VRM)

liFePO4-Battery-128V-300ah

Accu’s

Onze productgroep accu’s bestaat uit de volgende producten: accu’s, accuscheiders, battery management systems, accu monitoren, accu bewakers en DC-DC omvormers.

Connect-app

Connect-app

Beheren, bedienen & configureren

Gebruik de VictronConnect-app om uw Victron-product te configureren, controleren, actualiseren en diagnoses uit te voeren. Beschikbaar voor Android, iOS, Windows, and macOS X. Het kan verbinding maken met Victron-producten via Bluetooth, usb en wifi/LAN/internet.

Solar

Een autonoom energiesysteem in uw bedrijfswagen aangedreven door zonne-energie. Met de Victron solar oplossingen is het mogelijk. We helpen u graag om het hoogst haalbare rendement uit uw voertuig én uit de zon te halen, zodat uw voertuig foutloos functioneert in elke situatie.  

Smart-BatterySense-long-range

Smart battery sense

Accuspannings- en temperatuurmeter

Smart Battery Sense is een draadloze accuspannings- en temperatuurmeter voor Victron MPPT-zonneladers. Accu’s laden sneller op als de accuspannings- en temperatuurmeter wordt gebruikt; de laadefficiëntie wordt verbeterd en de levensduur van de accu verlengd.

Ergonomische werkbank

Ergonomische werkbank

WorkMO

WorkMO kan door de flexibiliteit in afmetingen perfect ingezet worden als ergonomische werkbank voor elke situatie. Producten en gereedschappen kunnen worden geordend door middel van lades, boxxen en inlays en de werkbank is makkelijk te verplaatsen.

mobiele werkplaats

Mobiele werkplaats

WorkMO

De WorkMO is de ideale verplaatsbare werkbank! Met behulp van verschillende werkbladen en- tafels op de modules kan de Workmo perfect ingericht worden voor elke vakman. Onderhoud je bijvoorbeeld machines op verschillende locaties in een productie omgeving? Of maak je gebruik van verschillende werkplaatsen? WorkMO zorgt ervoor dat je het benodigde materiaal altijd bij de hand hebt. 

Speciale onderdelen

VB-FullAir 2

Volledige luchtvering

Een volledig luchtvering- systeem omvat onder andere luchtbalgen, schokdempers, hoogtesensoren, een compressor en een elektronische regeleenheid. Het luchtveersysteem filtert als het ware de oneffenheden uit het wegdek, waardoor het rijcomfort toeneemt. Tijdens het rijden blijft het voertuig altijd op de rijhoogte die tijdens de montage is ingesteld. De wegligging en stabiliteit van het voertuig worden verbeterd, wat de veiligheid ten goede komt. Als het voertuig stilstaat, is het mogelijk de instap-/laadplatformhoogte te verhogen en verlagen voor eenvoudig in- en uitstappen of laden en lossen.

Hulp luchtvering

Hulp luchtvering

Een hulpluchtvering maakt het mogelijk de vering (handmatig) binnen bepaalde grenzen in te stellen. Bij een voertuig met bladveren wordt een luchtbalg tussen het chassis en de achteras gemonteerd. Deze luchtbalg ondersteunt de bestaande bladveer. Bij onze hulpluchtveringen wordt er gebruik gemaakt van een tweekamersysteem, hierdoor kan de vering links en rechts afzonderlijk worden ingesteld, waardoor het voertuig zelfs recht kan worden gezet als het ongelijkmatig beladen is.

CoilSpring

Hulp- of verzwaarveren

Een hulp- of verzwaarveer is de juiste oplossing voor een voertuig dat niet te maken heeft met wisselende belading. De versterking van de veerkracht is namelijk permanent en niet te regelen. Een hulpveer wordt gemonteerd bij voertuigen met bladveren. De verzwaarveren zorgen er veelal voor dat het voertuig weer op de oorspronkelijke rijhoogte komt. De veerweg neemt dus weer toe, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd en in zekere mate ook het comfort wordt verhoogd. De originele blad- of schroefveer blijft bij het monteren van een hulpveer behouden. De hulpveer wordt er namelijk bijgeplaatst. Door het plaatsen van deze hulpveer wordt de originele vering verzwaard.

camper veersysteem

Veersystemen campers

Betere bescherming én een verbeterd comfort

Vaak zijn campers te zwaar voor het onderstel waarop ze zijn gebouwd! Dit is nadelig voor het rijcomfort, maar voor de levensduur van de camper. Bent u op zoek naar optimaal rijcomfort, een perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid van uw camper? Wij hebben de oplossing! Een veersysteem is een geweldige aanvulling voor uw camper. 

ces_hydronic_s3_economy_water-pipe-socket-straigth

Elektrische verwarmingen

Wereldwijd neemt het aandeel elektrische en hybride voertuigen toe. Deze moderne voertuigconcepten vragen om noviteiten op het gebied van warmtecomfort. De zuinige motoren leveren doorgaans te weinig warmte voor een comfortabel binnenklimaat. Wij bieden ook hiervoor de oplossing met de PTC lucht- en waterverwarmingen.

airtronic d2

Standkachels voor voer- en vaartuigen

U zoekt een oplossing voor een aangenaam klimaat op de mobiele werkvloer? U wilt veiligheid en comfort door een voorverwarmd interieur en motorblok? Geen problemen meer met vorst-of vochtgevoelige ladingen? Voor ieder voer- en vaartuig en elke toepassing bieden we de juiste verwarmingssystemen.

cces hydronic s3

Nu met handige app

OPGEWASSEN TEGEN ELKE UITDAGING

SR5 bedrijfswageninrichting

SR5

The next generation

De SR5 is de nieuwste en meest vooruitstrevende bedrijfswageninrichting, voor elke professional kan hiermee een perfecte werkplekorganisatie op het kleinste oppervlak gecreëerd worden. De schuiflades, koffers en BOXXen maken van de SR5 de perfecte inrichting voor elke type voertuig en alle branches.

FR5 bedrijfswageninrichting

FR5

Het flexibele systeem voor bestelwagens

Het FR5 systeem is speciaal ontworpen voor koerier-, expres- en pakketdiensten. De variabel in te stellen legborden zorgen voor een grootte flexibiliteit in uw laadruimte en verhogen de productiviteit van de medewerker.

bedrijfswagen inrichting Globelyst 4

Globelyst 4

Opgewassen tegen elke uitdaging

De bedrijfswageninrichting Globelyst zorgt voor ordening, structuur en veiligheid in de bedrijfswagen. De verbetering van structuur en orde in uw bedrijfswagen zorgt voor een aanzienlijke stijging van de productiviteit. Het wordt namelijk makkelijker om gereedschappen en materialen te sorteren, op te bergen en weer te bereiken. 

mobiele werkplaats in bus

Mobiel transportsysteem

WorkMO

Met de WorkMo heeft u een mobiel werkstation die in elke situatie inzetbaar is. Het bevestigen van de werkstations binnen uw Sortimo bedrijfswageninrichting kan simpel, snel en veilig.

Inlays

Inlays

Opbergen op maat

Beschermt uw gereedschap tegen beschadigingen, creëert een perfect overzicht, gereedschappen altijd binnen handbereik, voorkomt verlies en dure vervanging en verhoogt uw productiviteit.

Een oplossing voor elke uitdaging op het gebied van inrichting en uitrusting van bedrijfswagens

Hoogwaardige materialen en gekwalificeerd personeel

OFFICIËLE DEALER VAN