Assortiment

Bedrijfswagen inrichting

Maximale benutting van je bedrijfswagen

Een goede bedrijfswageninrichting vergroot de productiviteit en comfort van de vakman onderweg. De Sortimo producten zorgen voor ordening en structuur in de bedrijfswagen en bieden overzicht op de meegebrachte werkmaterialen. De rekken zijn zo ontworpen om een mobiele werkdag professioneel, veilig en efficiënt te laten verlopen zodat u het maximale uit uw bedrijfswagen kunt halen.

Klimaat

Altijd de juiste temperatuur

Voor elke uitdaging op het gebied van klimaat in uw voertuig bieden wij een passende oplossing. Met behulp van de hoogwaardige Eberspächer producten kunnen we problemen met vorst- of vochtgevoelige producten voorkomen en uw veiligheid en comfort vergoten door een voorverwarmd motorblok en interieur. Onze oplossingen zijn laag in stroomverbruik, bijzonder geluidsarm en super snel. Tevens heeft u ruime keuze uit diverse bedieningselementen. Van een schakelklok tot praktische app. Voor ieder voertuig en elke toepassing biedt Verbruggen een juist verwarmingssysteem.

Veersystemen

Betere bescherming én een verbeterd comfort

Bent u op zoek naar optimaal rijcomfort, een perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid van uw bedrijfswagen? Wij hebben de oplossing! Een veersysteem is een geweldige aanvulling voor campers en bedrijfswagens. Een passend veersysteem verbetert niet alleen uw comfort maar zorgt ook voor een betere bescherming van kwetsbare goederen, minder slijtage aan de banden en minder CO2 uitstoot. We bieden onder meer hulp-luchtveringssystemen, maar ook volledige systemen.

Energiesystemen

Een betrouwbare energievoorziening op elke locatie!

Omdat het van belang is dat alle systemen in uw voertuig foutloos werken in elke situatie biedt Verbruggen oplossingen waarmee we uw voertuig kunnen voorzien van een autonoom energiesysteem. Ons assortiment bestaat onder andere uit omvormers, accu's en solar-producten en zijn onder andere geschikt voor ambulances, politie- en brandweerwagens, bedrijfswagens en campers.

Signalering

Veilige en flitsende werkverlichting

Bij Verbruggen hebben we alles in huis om uw voertuig goed zichtbaar te maken in elke situatie. De combinatie van hoogwaardige producten en adviserend vermogen stelt ons in staat totaaloplossingen te bieden voor een breed scala van voertuigen. Ons assortiment bestaat onder meer uit zwaailichten, directionele verlichting, werkverlichting en alle bijbehorende interfaces en systemen. Rekening houdend met de wet- en regelgeving gaan we graag opzoek naar een passende oplossing voor uw voertuig.

Veersystemen campers

Betere bescherming én een verbeterd comfort

Een camper is vaak te zwaar voor het onderstel waarop ze zijn gebouwd. Dit is nadelig voor het rijcomfort, maar ook voor de levensduur van de camper. Met onze veersysteem worden de campers minder gevoelig voor zijwind en oneffenheden in het wegdek, hellen minder over in bochten en reageren optimaal tijdens onverwachte uitwijk- en remmanoeuvres, zelfs wanneer de camper zwaar en ongelijkmatig beladen is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Nu met handige app

OPGEWASSEN TEGEN ELKE UITDAGING

WorkMo

Het mobiele werkstation

Met de WorkMo heeft u een mobiel werkstation die in elke situatie inzetbaar is: als verplaatsbare werkbank, als mobiele werkplaats, als werkplaatsrek en als mobiel werkstation. De afzonderlijke WorkMo-modules kunnen per toepassing flexibel met elkaar worden gecombineerd.

Globelyst

Opgewassen tegen elke uitdaging

De bedrijfswageninrichting Globelyst zorgt voor ordening, structuur en veiligheid in de bedrijfswagen. Het intelligente ordeningssysteem maakt werkstromen doelgerichter en efficiënter en draagt daardoor bij aan een aanzienlijke stijging van de productiviteit tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

SR5

The next generation

De SR5 is de nieuwste en meest vooruitstrevende bedrijfswageninrichting, voor elke professional kan hiermee een perfecte werkplekorganisatie op het kleinste oppervlak gecreëerd worden. De schuiflades, koffers en BOXXen maken van de SR5 de perfecte inrichting voor elke type voertuig en alle branches.

Standkachels voor voer- en vaartuigen

U zoekt een oplossing voor een aangenaam klimaat op de mobiele werkvloer? U wilt veiligheid en comfort door een voorverwarmd interieur en motorblok? Geen problemen meer met vorst-of vochtgevoelige ladingen? Voor ieder voer- en vaartuig en elke toepassing bieden we de juiste verwarmingssystemen

Elektrische verwarmingen

Wereldwijd neemt het aandeel elektrische en hybride voertuigen toe. Deze moderne voertuigconcepten vragen om noviteiten op het gebied van warmtecomfort. De zuinige motoren leveren doorgaans te weinig warmte voor een comfortabel binnenklimaat. Wij bieden ook hiervoor de oplossing met de PTC lucht- en waterverwarmingen.

Veersystemen campers

Betere bescherming én een verbeterd comfort

Vaak zijn campers te zwaar voor het onderstel waarop ze zijn gebouwd! Dit is nadelig voor het rijcomfort, maar voor de levensduur van de camper. Bent u op zoek naar optimaal rijcomfort, een perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid van uw camper? Wij hebben de oplossing! Een veersysteem is een geweldige aanvulling voor uw camper. 

Hulp- of verzwaarveren

Een hulp- of verzwaarveer is de juiste oplossing voor een voertuig dat niet te maken heeft met wisselende belading. De versterking van de veerkracht is namelijk permanent en niet te regelen. Een hulpveer wordt gemonteerd bij voertuigen met bladveren. De verzwaarveren zorgen er veelal voor dat het voertuig weer op de oorspronkelijke rijhoogte komt. De veerweg neemt dus weer toe, waardoor de stabiliteit wordt verbeterd en in zekere mate ook het comfort wordt verhoogd. De originele blad- of schroefveer blijft bij het monteren van een hulpveer behouden. De hulpveer wordt er namelijk bijgeplaatst. Door het plaatsen van deze hulpveer wordt de originele vering verzwaard.

Hulp luchtvering

Een hulpluchtvering maakt het mogelijk de vering (handmatig) binnen bepaalde grenzen in te stellen. Bij een voertuig met bladveren wordt een luchtbalg tussen het chassis en de achteras gemonteerd. Deze luchtbalg ondersteunt de bestaande bladveer. Bij onze hulpluchtveringen wordt er gebruik gemaakt van een tweekamersysteem, hierdoor kan de vering links en rechts afzonderlijk worden ingesteld, waardoor het voertuig zelfs recht kan worden gezet als het ongelijkmatig beladen is.

Volledige luchtvering

Een volledig luchtvering- systeem omvat onder andere luchtbalgen, schokdempers, hoogtesensoren, een compressor en een elektronische regeleenheid. Het luchtveersysteem filtert als het ware de oneffenheden uit het wegdek, waardoor het rijcomfort toeneemt. Tijdens het rijden blijft het voertuig altijd op de rijhoogte die tijdens de montage is ingesteld. De wegligging en stabiliteit van het voertuig worden verbeterd, wat de veiligheid ten goede komt. Als het voertuig stilstaat, is het mogelijk de instap-/laadplatformhoogte te verhogen en verlagen voor eenvoudig in- en uitstappen of laden en lossen.

Een oplossing voor elke uitdaging op het gebied van inrichting en uitrusting van bedrijfswagens

Hoogwaardige materialen en gekwalificeerd personeel

OFFICIËLE DEALER VAN