Assortiment

De Victron Orion XS is een DC-DC omvormer die de spanning van een voertuigbatterij of een andere DC-stroombron omzet naar een andere spanning die vereist is voor specifieke apparaten of systemen. Het biedt betrouwbare en efficiënte omzetting van elektrische energie, waardoor het ideaal is voor gebruik in voertuigen, boten, off-grid-systemen en industriële toepassingen. Door het gebruik van de Victron Orion XS kunnen gebruikers verschillende elektronische apparaten en systemen van stroom voorzien met de juiste spanning, wat zorgt voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. Met zijn compacte formaat, robuuste constructie en brede toepassingsmogelijkheden is de Victron Orion XS een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige DC-DC omvormer.
De Victron Orion XS DC-DC omvormers worden gebruikt voor verschillende toepassingen waarbij het nodig is om de spanning van een voertuigbatterij of een andere DC-stroombron om te zetten naar een andere spanning die vereist is voor specifieke apparaten of systemen. Denk hierbij aan campers, boten, auto’s en vrachtwagens.
Over het algemeen kunnen Victron Orion XS omvormers worden toegepast in elke situatie waarin DC-naar-DC-omzetting nodig is om verschillende apparaten of systemen van stroom te voorzien met verschillende spanningseisen.

 

Hoeveel vermogen kan de Victron Orion XS leveren?

De Victron Orion XS DC-DC omvormers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met verschillende vermogensniveaus. Het vermogen dat een specifiek model kan leveren, varieert afhankelijk van het model en de configuratie. Over het algemeen kunnen de Victron Orion XS omvormers vermogens leveren variërend van enkele tientallen watts tot enkele honderden watts. Het exacte vermogen dat een bepaald model kan leveren, staat vermeld in de specificaties van dat model, die te vinden zijn op de website van Victron Energy of in de productdocumentatie. Het is belangrijk om het juiste vermogensniveau te kiezen op basis van de stroomvereisten van de aangesloten apparaten en de toepassing waarvoor de omvormer wordt gebruikt.

 

 

 

Kan de Victron Orion XS worden gebruikt voor het opladen van accu’s?

Nee, de Victron Orion XS is een DC-DC omvormer die ontworpen is om de spanning van een DC-stroombron (zoals een voertuigbatterij of een andere DC-bron) om te zetten naar een andere spanning die nodig is voor specifieke apparaten of systemen. Het is niet primair ontworpen voor het opladen van accu’s.

Echter, het is mogelijk dat sommige modellen van de Victron Orion XS bepaalde oplaadfuncties hebben, zoals een ingebouwde acculader of de mogelijkheid om accu’s op te laden via een externe laadbron. Dit zou echter afhangen van het specifieke model en de configuratie. Het is belangrijk om de specificaties en mogelijkheden van het specifieke model van de Victron Orion XS te controleren om te bepalen of het geschikt is voor het opladen van accu’s en welke functies het biedt op dat gebied.

 

Wat is het rendement van de Victron Orion XS?

Het rendement van de Victron Orion XS DC-DC omvormers varieert afhankelijk van het specifieke model, de belastingscondities en andere operationele factoren. Over het algemeen hebben Victron Orion XS omvormers echter een hoog rendement, vaak boven de 90%.

Het rendement van een omvormer geeft aan hoeveel van de ingangsvermogen wordt omgezet in bruikbare uitgangsvermogen, en hoeveel verloren gaat als warmte of in andere vormen van energieverlies. Een hoog rendement is belangrijk omdat het betekent dat er minder energie verloren gaat tijdens de omzetting, wat resulteert in een efficiënter energieverbruik en minder warmteontwikkeling.

Het exacte rendement van een specifiek model van de Victron Orion XS kan worden gevonden in de technische specificaties die door Victron worden verstrekt voor dat model. Het is belangrijk om deze specificaties te raadplegen om een goed inzicht te krijgen in het rendement van de omvormer in verschillende bedrijfsscenario’s.

 

Download het informatieblad voor meer informatie over de Victron Orion XS.

Laden & omvormen

Onze productgroep laden en omvormen bestaat uit de volgende producten: autotransformers, acculaders, omvormers en omvormers/acculaders. Al onze producten binnen deze groep zijn van het merk Phoenix, wat garant staat voor hoge kwaliteit

Achteropstappen

Een achteropstap beschermt de bedrijfswagen tegen schade bij laden/lossen en vergemakkelijkt het in- en uitstappen.

Omvormers

Met omvormers kunt u apparaten, die 230V- of 120V-wisselstroom vereisen, voeden met accu’s met een vermogen van 12V-, 24V- of 48V-gelijkstroom.

Ladderliften

Met een ladderlift kunt u met behulp van gasveren,  met weinig inspanning én op een veilige manier ladder(s) op het dak van je voertuig laden, bevestigen en ontladen. De ladderlift is het product voor de vakman of vakvrouw die regelmatig een ladder gebruikt. Snel, veilig en gemakkelijk.

Sortimo

Bedrijfswageninrichting

Maximale benutting van uw bedrijfswagen

Een goede bedrijfswageninrichting vergroot de productiviteit en comfort van de vakman onderweg. Om uw bedrijfswagen te optimaliseren werken wij met de producten van Sortimo. De Boxxen en koffers van Sortimo dragen bij aan een goede organisatie binnen uw bedrijfswagen waardoor het sorteren, schoonhouden en systematiseren van uw werkmateriaal makkelijker wordt. Met het standaardiseren en standhouden van uw inrichting voltooien we het 5s-syteem waar Sortimo groot in geworden is. Door het groot aantal producten in opberging zijn de mogelijkheden eindeloos. Met onze kennis bieden wij u de juiste indeling voor uw bedrijfswagen, zodat u het maximale er uit kunt halen.   Sortimo brochure

Accu's

Al onze accu's zijn van het merk Victron Energy. We bieden onder meer AGM accu's, telecom accu's, lood-koolstof accu's en lithium accu's.

Veersystemen campers

Betere bescherming én een verbeterd comfort

Een camper is vaak te zwaar voor het onderstel waarop ze zijn gebouwd. Dit is nadelig voor het rijcomfort, maar ook voor de levensduur van de camper. Met onze veersysteem worden de campers minder gevoelig voor zijwind en oneffenheden in het wegdek, hellen minder over in bochten en reageren optimaal tijdens onverwachte uitwijk- en remmanoeuvres, zelfs wanneer de camper zwaar en ongelijkmatig beladen is. Via onderstaande knop kunt u een brochure downloaden met alle informatie over veersystemen voor campers. Brochure veersystemen campers Productinformatie veersystemen campers Wilt u liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op.

Tassen

De ProClick gereedschapstassen zijn de ideale toevoeging op uw dagelijkse werkzaamheden. De ProClick gereedschapstassen zijn goed te combineren met de Sortimo ProClick riem. De gereedschapstassen zijn beschikbaar in zes verschillende modellen.

Accu's

Onze productgroep accu’s bestaat uit de volgende producten: accu’s, accuscheiders, battery management systems, accu monitoren, accu bewakers en DC-DC omvormers.

Acculaders

Wij bieden diverse acculaders voor uw energiesysteem. Al onze acculaders zijn van het merk Victron Energie. Dat staat garant voor goede kwaliteit.

Transportkoker

Een transportkoker is een veilige oplossing voor het transport van lange materialen, zoals buizen, leidingen en latten.

eberspacher

Klimaat

Altijd de juiste temperatuur

Met onze Eberspächer-producten creëren wij een aangenaam werkklimaat in uw bedrijfswagen en kunt u problemen met vorst- of vochtgevoelige producten voorkomen. Via een schakelklok of een app op uw smartphone kunt u het motorblok en/of interieur voorverwarmen voor u naar uw klus vertrekt. Hiermee voorkomt u het krabben van de ruiten en kunt u met een goed zicht veilig de weg op gaan. Wij leveren u een optimaal verwarmingsresultaat, een laag stroomverbruik en een minimum aan onderhoud.  

Accu bewaking

Accubewakers beschermen de levensduur van accu's door te voorkomen dat de accu te diep wordt ontladen.

Verbruggen air suspension

Veersystemen

Betere bescherming én een verbeterd comfort

Bent u op zoek naar optimaal rijcomfort, een perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid van uw camper of bedrijfswagen? Het beste veersysteem is het systeem dat past bij het gebruik van uw camper of bedrijfswagen. Een passend veersysteem verbetert het comfort, zorgt voor een betere bescherming van kwetsbare goederen en vermindert slijtage aan de banden en de CO2-uitstoot. Wij kunnen u voor iedere belading de juiste oplossing bieden. De basis daarvan is het merk VB-Airsuspension. Wij werken al jaren naar tevredenheid met dit merk samen en kunnen u daarom breed adviseren over de mogelijkheden.  Via onderstaande knop kunt u onze veersystemen brochure downloaden. Hier vindt u informatie over de verschillende toepassingen die wij bieden voor bedrijfswagens. Brochure veersystemen

Imperialen

Met imperialen creëer je extra opbergruimte voor veilig transport van grote of lange voorwerpen. Bekijk hieronder ons assortiment Rhino imperialen.

Riemen

De ProClick gereedschapsriem is de ideale ondersteuning in uw dagelijkse werkzaamheden. Werkt optimaal in combinatie met de ProClick houder en gereedschapstassen.

Startersets

Met de ProClicks starterset bent u perfect uitgerust voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Solar

Een autonoom energiesysteem in uw bedrijfswagen aangedreven door zonne-energie. Met de Victron solar oplossingen is het mogelijk. We helpen u graag om het hoogst haalbare rendement uit uw voertuig én uit de zon te halen, zodat uw voertuig foutloos functioneert in elke situatie.

Omvormers & Acculaders

Een omvormer/acculader combineert beide functionaliteiten. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende apparaten met hoge en lage startvermogens.

Rhino accessoires

Bekijk hier onze assortiment achteropstappen en transportkokers.

Accu scheiders

Een accu scheider koppelt accu's los wanneer de spanning onder een bepaalde waarde is. Wanneer de spanning toeneemt worden de accu's weer gekoppeld.

Victron energy logo

Energiesystemen

Een betrouwbare energievoorziening op elke locatie!

Ons doel is te zorgen dat uw gereedschappen en systemen in alle situaties kunnen werken met een optimale veiligheid. Om dit te bereiken kijken wij naar uw specifieke gebruik. Wat wilt u voeden met de stroom? Werkt u binnen of buiten? Gebruikt u de mobiele stroomvoorziening voor het opladen van uw laptop of wilt u kunnen lassen? Wij werken met Victron Energy, de marktleider in mobiele stroomvoorziening, om u wensen te realiseren. Daarbij houden wij rekening met een zo laag mogelijke energieverbruik en proberen wij uw CO2-uitstoot te verminderen. Ons assortiment bestaat onder andere uit omvormers, accu’s en solarproducten, die geschikt zijn voor alle soorten voertuigen. Ook kunnen wij loodzuur accu’s vervangen door lithium accu’s. Een lithium accu weegt aanzienlijk minder en gaat tot wel vijf keer zo lang mee.Onze producten zijn onder andere geschikt voor ambulances, politie- en brandweerwagens, bedrijfswagens en campers. 

Signalering

Signalering & Verlichting

Bij Verbruggen Bedrijfswageninrichting hebben wij alles in huis om uw voertuig goed zichtbaar te maken, in elke situatie. Ons assortiment bestaat onder andere uit zwaailichten, directionele verlichting, werkverlichting en alle bijbehorende interfaces en systemen. Wij bieden dit aan voor een breed scala aan voertuigen. De signalering die wij aanbrengen voldoet aan de ECE/R65-keuringsnormen, voor elk voertuig dat wij afleveren. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfswagen perfect zichtbaar is en dat u een optimale verlichting van de werkplek heeft. 

Accessoires gereedschapstassen

De ProClick accessoires bieden ondersteuning aan de ProClick gereedschapstassen en riemen.

DC- DC laders

DC-DC laders zijn gemaakt voor gelijkstroomtoepassingen. Al onze laders zijn van het merk Victron Energy, vanwege de uitstekende kwaliteit.

Opwaarderen Campers

Wanneer je op vakantie gaat met de camper, wil je toch vaak meer mee dan je denkt. En als al die vakantiespullen erin zitten, heeft u de kans dat u het maximaal toelaatbare gewicht al hebt overgeschreden. Ongeveer 40% van alle campers hebben dit probleem. Daarom bieden wij in samenwerking met WDT- services een oplossing waarmee u het maximaal toelaatbare gewicht van uw camper kunt verhogen.

Risico’s van een overbeladen camper rijden

Wanneer u met een overbeladen voertuig rijdt, loopt u het risico op een hoge boete. Een andere risico is dat veel verzekeringmaatschappijen niet uitkeren als een ongeluk is voorgevallen met een overbeladen voertuig. In sommige gevallen is de politie zelfs bevoegd om uw rijbewijs te vorderen.

Camper techniek

Maximale benutting van uw camper

Omdat het van belang is dat u zorgeloos op pad kunt met uw camper, bieden wij technische oplossingen waardoor u uw camper maximaal kunt benutten. We leveren en installeren onder andere autonome energiesystemen, veersystemen en verwarmingen speciaal voor campers. Ons doel is om met een slimme en goede camper uitrusting uw vakanties nog prettiger te maken en uw veiligheid en comfort te bevorderen. Brochure veersystemen campers Productinformatie veersystemen campers

Daktransport

Met een goed dakysteem kun je nog meer uit je bedrijfswagen halen! Ideaal voor het transport van ladders, planken, balken en andere langwerpige materialen. Zo kunt u met een ladderlift met een minimale inspanning en veilig vanaf de grond uw ladder(s) plaatsen en vergrendelen. Met imperialen creëer je extra opbergruimte voor veilig transport van grote of lange voorwerpen. Staat het product wat u zoekt er niet bij? Of wilt u graag advies bij het selecteren van de producten die bij uw situatie passen. Neem dan gerust contact op.

Mobiele werkstations

WorkMo

Met de WorkMo heeft u een mobiel werkstation die in elke situatie inzetbaar is als verplaatsbare werkbank, als mobiele werkplaats en als werkplaatsrek, De afzonderlijke modules kunnen per toepassing flexibel met elkaar worden gecombineerd. Aangevuld met verschillende toebehoren zoals werkbladen, oprijplaten en perforatieplaten kan de Workmo, afhankelijk van de werksituatie, naar eigen keuze worden uitgebreid.

Boxxen en koffers

Sortimo Boxen en -koffers zorgen voor een betere organisatie en toename van de productiviteit bij de dagelijkse werkzaamheden, omdat gereedschappen en kleine onderdelen goed worden gesorteerd, veilig weggeborgen en overzichtelijk van de werkplaats naar de gebruikslocatie getransporteerd.

Gereedschapstassen

Door de ProClick gereedschapsriem en gereedschapstassen kunt u nu nóg efficiënter werken. De gereedschapstassen zitten bevestigd aan de gereedschapsriem. hierdoor heeft u al uw gereedschap altijd bij de hand, in iedere situatie. Gereedschapstassen

Laddervergrendeling

Een laddervergrendelingssysteem is de ideale oplossing voor iedere vakman/ vrouw die regelmatig ladders vervoert. Met onze laddervergrendelingssystemen kun je met weinig inspanning én op een veilige manier ladder(s) op het dak van je voertuig laden, bevestigen en ontladen.

Orion XS 12/12-50 A DC-DC acculader

De Victron Orion XS is een DC-DC omvormer die de spanning van een voertuigbatterij of een andere DC-stroombron omzet naar een andere spanning die vereist is voor specifieke apparaten of systemen. Het biedt betrouwbare en efficiënte omzetting van elektrische energie, waardoor het ideaal is voor gebruik in voertuigen, boten, off-grid-systemen en industriële toepassingen. Door het

Sortimo TopSystem Prosafe

Met het Sortimo Topsystem creëer je op een veilige manier extra opbergruimte op het dak van het voertuig.

Rhino AluminiumRack

Het Rhino aluminium imperiaal heeft een uitstekend draagvermogen dankzij het gebruik van robuuste aluminimumlegering

Ladderklemmen

Met de Rhino SafeClamp zet je met één simpele beweging een ladder vast op een imperiaal of een dakdrager.

Safestow

De Safestow is een gebruiksvriendelijke ladderlift waarmee u met behulp van gasveren op een snelle en veilige manier ladders op een voertuig laden, transporteren en lossen.

Ladderstow

De LadderStow is een snelle, gemakkelijke en veilige oplossing voor het vervoer van ladders op uw bedrijfswagen.

Achteropstap Verbruggen Bedrijfswageninrichting

TowStep Duo

De TowStep Duo is een tweedelige achteropstap voor veilig in- en uitstappen die  gecombineerd kan worden met een trekhaak.

Achteropstap Verbruggen Bedrijfswageninrichting

TowStep

De TowStep is een gebruikersvriendelijke achteropstap, die gecombineerd kan worden met een trekhaak met een uitneembaar middendeel. 

Achteropstap Verbruggen Bedrijfswageninrichting

AccessStep

De AccessStep biedt een stabiel en veilig platform waarvandaan het dak van de bedrijfswagen bereikt kan worden en vergemakkelijkt het in- en uitstappen.

Achteropstap Verbruggen Bedrijfswageninrichting

ImpactStep

De ImpactStep beschermt uw bedrijfswagen tegen beschadigingen tijdens het laden of lossen en tegen parkeerschade.

Verbruggen Proclick gereedschapsbak Sortimo

ProClick gereedschapsbak

De ProClick gereedschapsbak dient als een uitbreiding voor de ProClick gereedschapsdrager.

Verbruggen Proclick accu houder Sortimo

ProClick accuhouder

De ProClick accuhouder is uitermate geschikt voor de vakman die zijn gereedschap altijd in de buurt wil hebben. De accuhouder sluit naadloos aan op de ProClick houder.

Verbruggen Proclick houder Sortimo

ProClick Houder

De ProClick houder is het verbindingsstuk tussen De ProCLick gereedschapstas en riem.

Verbruggen ProClick Starterset gereedschapsriem Sortimo

ProClick Starterset gereedschapsriem L

Met de ProClick starterset bent u uitgerust voor alle dagelijkse uitdagingen en werkzaamheden. Met de ProClick gereedschapsriem draagt u uw gereedschappen en materialen altijd bij u.

Verbruggen ProClick Starterset gereedschapsriem Sortimo

ProClick Starterset gereedschapsriem M

Met de ProClick starterset bent u uitgerust voor alle dagelijkse uitdagingen en werkzaamheden. Met de ProClick gereedschapsriem draagt u uw gereedschappen en materialen altijd bij u.

Verbruggen ProClick Starterset gereedschapsriem Sortimo

ProClick Starterset gereedschapsriem S

Met de ProClick starterset bent u uitgerust voor alle dagelijkse uitdagingen en werkzaamheden. Met de ProClick gereedschapsriem draagt u uw gereedschappen en materialen altijd bij u.

Verbruggen ProClick Starterset Gereedschapsdrager Sortimo

ProClick Starterset Gereedschapsdrager

De ProClick starterset gereedschapsdrager is de perfecte basis voor het ProClick systeem en L-BOXX systeem.

Verbruggen Proclick starterset C-BOXX Sortimo

ProClick Starterset C-BOXX L

De C-BOXX heeft een geïntegreerde ProClick koppeling. Hierdoor kunt u nog eenvoudiger uw materialen en gereedschappen meenemen naar uw werklocatie.

Verbruggen Proclick starterset C-BOXX Sortimo

ProClick starterset C-BOXX M

De C-BOXX heeft een geïntegreerde ProClick koppeling. Hierdoor kunt u nog eenvoudiger uw materialen en gereedschappen meenemen naar uw werklocatie.

Verbruggen Proclick starterset C-BOXX Sortimo

ProClick Starterset C-BOXX S

De C-BOXX heeft een geïntegreerde ProClick koppeling. Hierdoor kunt u nog eenvoudiger uw materialen en gereedschappen meenemen naar uw werklocatie.

Verbruggen ProClick Gereedschapsriem Sortimo

ProClick gereedschapsriem S

De ProClick gereedschapsriem biedt u ondersteuning in uw dagelijkse werkzaamheden. De riem is verstelbaar tussen 80 en 95 cm.

Verbruggen ProClick Gereedschapsriem Sortimo

ProClick gereedschapsriem M

De ProClick gereedschapsriem biedt u ondersteuning in uw dagelijkse werkzaamheden. De riem is verstelbaar tussen 90 en 115 cm.

Verbruggen ProClick Gereedschapsriem Sortimo

ProClick gereedschapsriem L

De ProClick gereedschapsriem biedt u ondersteuning in uw dagelijkse werkzaamheden. De riem is verstelbaar tussen 100 en 140 cm.

Verbruggen ProClick M gereedschapsdrager Sortimo

ProClick M gereedschapsdrager

De ProClick M gereedschapsdrager is ideaal om al uw gereedschappen, materialen en ProClick gereedschapstassen te vervoeren.

Verbruggen Sortimo ProClick L 39 gereedschapstas

ProClick L 39 gereedschapstas

Met de ProClick L 39 gereedschapstas zijn uw materialen en gereedschappen altijd dicht in de buurt. De L 39 is de meest uitgebreide variant van de L gereedschapstas.

Verbruggen Sortimo ProClick L 36 gereedschapstas

ProClick L 36 gereedschapstas

Met de ProClick L 36 gereedschapstas zijn uw materialen en gereedschappen altijd dicht in de buurt. De L 36 is de middelste variant van de L gereedschapstas.

Verbruggen Sortimo ProCLick L 16 gereedschapstas

ProClick L 16 gereedschapstas

Met de ProClick L 16 gereedschapstas zijn uw materialen en gereedschappen altijd dicht in de buurt. De L 16 gereedschapstas is de kleinste variant van de L gereedschapstassen.

Verbruggen Sortimo ProClick M spijkerzak

ProClick M spijkerzak

De Sortimo ProClick M spijkerzak is ideaal voor spijkers, schroeven en kleine onderdelen. De spijkerzak is perfect te combineren met het volledige ProCLick systeem en de SR5 bedrijfswageninrichting.

Verbruggen Sortimo ProClick M14 gereedschapstas

ProClick M 14 gereedschapstas

Met de ProClick M 14 gereedschapstas zijn uw materialen en gereedschappen altijd dicht in de buurt. De M 14 is de kleinste variant van de ProClick gereedschaptassen.

XL-BOXX Sortimo Verbruggen BWI

XL-BOXX

Ruime gereedschaps- en machineboxx

De XL-BOXX is een extra grote gereedschaps- en machinekoffer.

prosafe systeem sortimo bedrijfswagen sortimo verbruggen bwi

ProSafe

Vastzetten van de lading

Het ProSafe ladingbeveiliging systeem van Sortimo zorgt voor een veilig transport van uw lading.

Waarschuwingslichten

Waarschuwingslichten

Waarschuwingslichten ter bescherming van de werkomgeving vormen de perfecte aanvulling voor uw dakdrager.

Ladingbegrenzer Verbruggen

Ladingbegrenzer

Met een ladingbegrenzer kan de lading worden gefixeerd en beveiligd.

Aluminium Ladingbuis Sortimo Verbruggen

Aluminium-ladingbuis

Met de aluminium ladingbuis kan ook lange lading droog en veilig worden opgeborgen. De aluminium ladingbuis met afsluitbare deksel is verkrijgbaar in standaardlengtes van 2 en 3 meter en in 5 meter lengte van kunststof.

zijprofiel topsystem verbruggen bwi

Zijprofiel

Aangepast aan de lengte van het voertuig en de aerodynamische vereisten zorgt het aluminium zijprofiel voor extra stabiliteit. Praktische bijwerking: Het zijprofiel kan van het individuele bedrijfslogo worden voorzien en ondersteunt zo de professionele uitstraling bij de klant en de zichtbaarheid van het bedrijf.

bedrijfswagen laadrol verbruggen bwi

Laadrol

De ideale hulp voor zware of volumineuze transportgoederen. De laadrol vergemakkelijkt het op het dak van het voertuig (af)laden van materialen en beschermt tegelijkertijd tegen beschadigingen aan het voertuig. De laadrol is beschikbaar in alle dwarsprofielbreedten en is tussen de zijprofielen of aan de dwarsdrager gemonteerd.

ladder achterlift verbruggenn bwi

Ladder-achterlift

De ladder-achterlift is geschikt voor het comfortabel transporteren van zware ladders, omdat dankzij het door gasdrukveren ondersteunende liftsysteem het moeizame optillen en vastsjorren van de ladder niet meer nodig is. Daarmee kunnen ladders met één en meerdere delen gemakkelijk vanaf de grond worden gehanteerd. De ladderlift is verkrijgbaar in standaardlengtes van 2,5 en 3 meter.

Phoenix-inverter-24V-1200 Victron Verbruggen

Phoenix inverter

250VA - 1200VA

Met omvormers kunt u huishoudelijke apparaten, die 230V- of 120V-wisselstroom vereisen, voeden met ‘recreatie-‘ of ‘auto’-accu’s met een vermogen van 12V-, 24V- of 48V-gelijkstroom.

Phoenix Inverter Compact Victron Verbruggen

Phoenix Compact Omvormer

1200VA - 2000VA

De Phoenix Omvormer Compact is een zuivere sinusgolf-omvormer met een hoge efficiëntie. De omvormer is ontwikkeld voor professionele taken en geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Phoenix Inverter Smart Victron Verbruggen

Phoenix Inverter Smart

1600VA - 3000VA

De Phoenix Inverter Smart is een efficiënte en betrouwbare omvormer. Het heeft nu een slanker ontwerp en een volledige metalen behuizing. Er zijn modellen beschikbaar in 1600 VA, 2000 VA en 3000 VA voor 12, 24 of 48V-systemen.

Phoenix-Inverter-24-5000 Victron Verbruggen

Phoenix Inverter

3000VA - 5000VA

Zuivere sinusgolf-uitgang, hoog piekvermogen en hoge efficiëntie. De gecombineerde hoogfrequentie- en lijnfrequentietechnologie biedt het beste uit twee werelden. 

Orion-Tr-24-12_10 Victron Verbruggen

Orion-Tr DC-DC

Niet-geïsoleerd

Uitermate efficiënt: Maakt gebruik van synchrone rectificatie, efficiëntie bij volledige belasting is hoger dan 95%.

Orion-48-24-5 Victron Verbruggen

Orion-Tr DC-DC

Geïsoleerd

Alle modellen zijn bestand tegen kortsluiting en kunnen parallel worden geschakeld om het uitgangsvermogen te verhogen. Een onbeperkt aantal units kan parallel worden geschakeld.

ORI241205020_Orion_24-12_5A Victron Verbruggen

Orion DC-DC

Niet geïsoleerd, hoge spanning

Alle modellen met een regelbare uitgangsspanning kunnen tevens gebruikt worden als acculader. Bijvoorbeeld om een 12 volt start- of accessoire-accu in een 24V-systeem op te laden.

Alle modellen met een regelbare uitgangsspanning kunnen parallel worden geschakeld om het uitgangsvermogen te verhogen. Tot 5 units kunnen parallel worden geschakeld.

Orion-11012-30A-360W-Isolated-DC-DC-converter Victron Verbruggen

Orion DC-DC Geïsoleerde Omvormers

360W en speciale uitvoeringen

Modellen: 12 / 24 Volt

SDFI0000000 Filax 2 transfer switch Victron Verbruggen

Filax 2

Omschakelautomaat

De Filax: een ultrasnelle omschakelautomaat De Filax is een ultrasnelle omschakelautomaat die is ontwikkeld voor het schakelen van gevoelige apparatuur, zoals bijvoorbeeld een computer, van de ene AC bron naar de andere. De voorkeur voeding zal over het algemeen een generator of walstroom zijn en de alternatieve voeding een omvormer. Dankzij de zeer korte omschakeltijd

Orion IP67 24/12 17A Victron Verbruggen

Orion IP67

24/12 DC-DC

Volledig ingekapseld: waterdicht, schokbestendig en beveiligd tegen ontsteking. Water, olie of vuil kunnen de Orion IP67 DC-DC Omvormer niet beschadigen. De behuizing is gemaakt van aluminium en de elektronica is in hars gegoten.

Blue-Smart-IP22-Charger-12V-15A-1 Victron Verbruggen

Blue Smart IP22-Lader

12 / 24 VOLT

De Blue Smart IP22-lader is de nieuwe professionele acculader met ingebouwde Bluetooth. De Blue Smart IP22-lader kan worden gebruikt voor apparaten in uw werkplaats en voor motorvoertuigen, zoals (klassieke) auto’s, motoren, boten en campers.

BPC120480034R_Automotive-IP65-Charger-12V-4A Victron Verbruggen

IP65 auto-acculader

6 / 12 Volt

Afhankelijk van de toepassing kunnen klemmen, aansluitogen of een stekker voor een sigarettenaansteker (worden allemaal meegeleverd) op de lader worden aangesloten. Acculader met laag stroomverbruik voor 6V- en 12V-accu’s: IP65-acculader 6V/12V-1,1A Acculader voor 12V-accu’s met twee laadstroomopties: IP65-acculader 12V/4A – 12V/0,8A Beschikbaar in 6 en 12 volt.

Blue-Smart-Charger-12V-10A waterproof Victron Verbruggen

Blue Smart IP65 Lader

12 / 24 volt

De Blue Smart IP65-lader is de nieuwe professionele acculader met ingebouwde Bluetooth. De Blue Smart IP65-lader kan worden gebruikt voor apparaten in uw werkplaats en voor motorvoertuigen, zoals (klassieke) auto’s, motoren, boten en campers. Nieuw: IP65 12/5 is vervangen door kleiner equivalent model: IP65s 12/5.

Blue-Smart-IP67-Charger-12-25 Victron Verbruggen

Blue Smart IP67-Lader

Waterproof

De Blue Smart IP67-lader Waterproof is de nieuwe professionele acculader met ingebouwde Bluetooth. De Blue Smart IP67-lader Waterproof kan worden gebruikt voor apparaten in uw werkplaats en voor motorvoertuigen, zoals (klassieke) auto’s, motoren, boten en campers. Modellen:12V 7/13/17/25A, 24V 5/8/12A

Phoenix-smart-charger-12V-30A-11-outputs Victron Verbruggen

Phoenix Smart IP43 Charger

30A & 50A

Deze aanpasbare vijf-stappen-acculader biedt een oplading van 30A of 50A aan elk van de drie accu’s. Het Phoenix 1+1-model kan ook 3A aan de startaccu en de rest aan de ‘huis-accu’ bieden. 24V-modellen zijn beschikbaar met 16A/25A-oplading. Aangezien hij is uitgerust met Bluetooth, kunt u de oplader beheren en alarmen direct via uw telefoon instellen.

Skylla-IP44 Victron Verbruggen

Skylla-IP44

12V/60A & 24V/30A

De Skylla-IP44 (1+1) is voorzien van 2 geïsoleerde uitgangen. De tweede uitgang, gelimiteerd tot ongeveer 3 A en met een iets lagere uitgangsspanning, is bedoeld als aanvulling op een startaccu. De Skylla-IP44 (3) is voorzien van 3 geïsoleerde uitgangen. Alle uitgangen kunnen de volledige nominale vermogen stroom te leveren.

CCH012020000-300dpi Victron Verbruggen

Centaur Acculader

12 / 24 Volt

De nieuwe reeks Centaur-acculaders zijn geschikt voor ingangsspanningen van 90 tot 265 VAC 50/60 Hz en dat betekent dat ze overal ter wereld gebruikt kunnen worden. Doorslaggevend is dat, in tegenstelling tot vele andere producten met een universele ingangsspanning, de Centaur-acculaders hun volledige uitgangsspanning behouden binnen het gehele gespecificeerde bereik. Andere eigenschappen zijn de geheel

MultiPlus-12 230V Victron Verbruggen

MultiPlus 500VA – 1600VA

500VA, 800VA, 1200VA, 1600VA

De MultiPlus is een krachtige zuivere sinusgolfomvormer, een geavanceerde acculader met adaptieve laadtechnologie en een supersnelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing.

MultiPlus 24V 3000VA 70A 16A 230V Victron Verbruggen

MultiPlus

800VA - 5000VA

De Victron MultiPlus is een sinusomvormer, acculader én omschakelautomaat in één. Een krachtige sinusgolf-omvormer, met een geavanceerde acculader en een snelle AC-wisselschakelaar in een enkele compacte behuizing.

EasyPlus Compact Victron Verbruggen

EasyPlus

800VA, 1200VA, 1600VA

De EasyPlus is een multifunctioneel energiesysteem bestaande uit een krachtige sinus-omvormer, een geavanceerde acculader, een supersnelle AC-omschakelaar en een AC-verdeler in een enkele lichtgewicht- en compacte behuizing. Het systeem is ontworpen voor mensen die de gemakken en de vrijheid van een compleet energiesysteem willen, zonder tijd te hoeven besteden aan ingewikkelde technische procedures en de

Quattro 12V 3000VA 120A 230VAC Victron Verbruggen

Quattro

3000VA, 5000VA, 8000VA, 10000VA, 15000VA

Net als de MultiPlus is de Quattro ook een omvormer en lader ineen. Daarnaast accepteert deze twee AC-ingangen en maakt automatisch verbinding met de actieve bron. De vele eigenschappen bestaan uit een zuivere sinusgolfomvormer, adaptief opladen, hybride PowerAssist-technologie en meerdere systeemintegratiefuncties, zoals drie- of eenfasebesturing en parallelle besturing.

MultiPlus-II 48V 3kVA Victron Verbruggen

MultiPlus-II

3000VA - 5000VA

De MultiPlus-II combineert de functies van de MultiPlus en de MultiGrid. Het beschikt over alle functies van de MultiPlus, plus een externe stroomtransformator optie om PowerControl en PowerAssist te implementeren en het eigen verbruik met externe stroomdetectie (max. 32A) te optimaliseren. Het beschikt ook over alle functies van de MultiGrid met een geïntegreerde eilandbedrijf-beveiliging en

MultiPlus-II GX Victron Verbruggen

MultiPlus-II GX

3000VA, 5000VA

De MultiPlus-II GX is een Omvormer/Lader met een ingebouwd netwerkapparaat en kan verbonden worden met een zonnelader, accu’s en andere apparaten om een op het netwerk aangesloten, off-grid of externe installatie te controleren. Het kan parallel opereren voor een verhoogde stroomtoevoer of een accu opladen.

ECOmulti Victron Verbruggen

ECOmulti

24 Volt

De ECOmulti kan aan de muur worden gemonteerd, is eenvoudig te installeren, eenvoudig te programmeren en eenvoudig te bedienen. Met een li-ion-opslagcapaciteit van 2,3 kWh en een 3 kVA bi-directionele omvormer is de ECOmulti minder afhankelijk van het stroomnet.

Easysolar 12V 1600VA MPPT 100-50 Victron Verbruggen

EasySolar

1600VA, 3000VA, 5000VA

De EasySolar combineert een MPPT zonne-laadcontroller, een omvormer/lader en wisselstroomverdeling in één behuizing. Het product is eenvoudig te installeren, met een minimum aan bedrading. Modellen: 1600VA, 3000VA, 5000VA

EasySolar-II GX 48V 3000VA GX Victron Verbruggen

EasySolar-II GX

3000VA

De EasySolar-II GX combineert een MPPT Zonneladingsregelaar, een inverter/oplader en besturingscentrum in één behuizing. Het product is makkelijk te installeren, met een minimum aan bedrading. Modellen: 3000VA

00A-Buck-Boost-DC-DC-converter Verbruggen

Buck-Boost DC-DC Omvormer

25A / 50A / 100A

DC-DC Omvormer voor het opladen van een 12V- of 24V-service-accu in voertuigen met een slimme wisselstroomdynamo. De 50A Buck-Boost DC-DC Omvormer is een DC-DC omvormer voor het laden van een 12/24V service-accu in voertuigen met een intelligente dynamo. Doordat deze dynamo’s (aangestuurd door de voertuigelektronica bij Euro 5 en 6 motoren) met draaiende motor vaak

Orion-Tr-Smart-12-24-15-Non-isolated Verbruggen Victron

Orion-Tr Smart DC-DC oplader

Niet-geïsoleerd

De Orion-Tr Smart DC-DC-acculader is een professionele driestappen DC naar DC-acculader met ingebouwde Bluetooth. Voor gebruik in tweevoudige batterijsystemen bij voertuigen of op boten waar de alternator en de startbatterij gebruikt worden om de service-batterij op te laden. Het toestel kan via Bluetooth gecontroleerd en geprogrammeerd worden en kan van op afstand geregeld worden via

Orion-Tr Smart DC-DC-acculader Verbruggen

Orion-Tr Smart DC-DC-acculader

Geïsoleerd

De Orion-Tr Smart DC-DC-acculader is een professionele driestappen DC naar DC-acculader met ingebouwde Bluetooth. Voor gebruik in systemen met een dubbele accu in voertuigen of boten waar de (slimme) dynamo en de startaccu worden gebruikt om de dienstaccu op te laden. De eenheid kan via Bluetooth gemonitord en geprogrammeerd worden en op afstand bediend worden

12V-100Ah-AGM-Super-Cycle-Battery Verbruggen Victron

Gel and AGM

AGM-reeks en GEL-accumodellen

De AGM-reeks is door de zeer lage interne weerstand uitermate geschikt voor toepassingen met een hoge stroomafgifte, zoals omvormers, boegschroeven en lieren. De GEL-accumodellen bieden de beste duurzaamheid bij diepontlading en een in het geheel langere levensduur. Het gebruik van zuivere materialen en loodcalciumplaten zorgt bij zowel AGM- als GEL-accu’s voor een zeer lage zelfontlading,

L- Boxx G/G4 Verbruggen Sortimo

L- Boxx G/G4

De perfecte mobiliteitsoplossing

Zorgt voor de optimale mobiliteit en biedt ruimte voor gereedschappen, machines en verbruiksmaterialen.

12V-60Ah-AGM-Super-Cycle-Battery Victron Verbruggen

AGM super cycle

Victron Energy

De AGM-reeks is door de zeer lage interne weerstand uitermate geschikt voor toepassingen met een hoge stroomafgifte, zoals omvormers, boegschroeven en lieren. De GEL-accumodellen bieden de beste duurzaamheid bij diepontlading en een in het geheel langere levensduur. Het gebruik van zuivere materialen en loodcalciumplaten zorgt bij zowel AGM- als GEL-accu’s voor een zeer lage zelfontlading,

t-boxx G sortimo verbruggen bwi

T- Boxx G

Zorgt voor overzicht tijdens uw werkdag

De T-BOXX G zorgt dankzij de transparante deksel voor vrij zicht in de gereedschapskoffer.

Telecom accu Victron Verbruggen

Telecom accu’s

12V 115Ah, 12V 165Ah & 12V 200Ah

Ontworpen voor telecom applicaties; perfecte ‘ruimte bespaarders’ voor marine- en voertuig toepassingen. De deep cycle AGM telecom serie i specifiek ontworpen voor telecom systemen. Het kleine draagvlak en de aansluitingen die toegankelijk zijn vanaf de voorkant, maken de accu’s ideaal voor reksystemen. De accu’s verhelpen tevens problemen met betrekking tot te weinig vloerruimte in boten

Metalen koffers Verbruggen Sortimo

Metalen koffers

De klassieker van metaal

De metalen koffer is een betrouwbaar en praktisch ordeningssysteem. Dankzij inzetbakken of verdeelschotten, past de metalen koffer zich geheel aan uw behoeften .

Lead-Carbon-Battery-12V-106Ah-M8 Victron Verbruggen

Lood-Koolstof Batterij

12V-106Ah & 12V-160Ah

Verbeteren van de gedeeltelijke laadstatus prestatie, meerdere cycli, en verbeterde efficiëncy Vervangen van het actieve materiaal van de negatieve plaat door middel van een lood-koolstof samenstelling die potentieel sulfatie reduceert en de laadacceptatie van de negatieve plaat verbeteren.De voordelen van lood-koolstof zijn de volgende: – Minder sulfatie in het geval van de gedeeltelijke laadstatus bewerking.

SR-boxx Verbruggen Sortimo

SR- Boxx

Het organisatiesysteem voor SR5

De SR-BOXX kan dankzij uitschuifbare rails zowel hangend als staand op de plank van de voertuiginrichting worden geïntegreerd en maakt zo dubbele ruimtewinst mogelijk.

BatteryProtect-48V-100A Victron Verbruggen

BatteryProtect

ontkoppelt accu van niet-essentiële belastingen

De BatteryProtect ontkoppelt de accu van niet-essentiële belastingen voordat de accu volledig is ontladen (waardoor de accu zou worden beschadigd) of voordat er onvoldoende vermogen over is om de motor te starten. BatteryProtect is niet ontworpen voor tegenstroom van oplaadapparaten.

Lithium-SuperPack-12.8V-100Ah-1280Wh Victron Verbruggen

Lithium SuperPack

Geïntegreerd BMS en veiligheidsschakelaar

De SuperPack-accu’s zijn heel gemakkelijk te installeren zonder dat daar extra onderdelen voor nodig zijn.De interne schakelaar zal de accu afsluiten in het geval van ontlading, overspanning of hoge temperaturen. De accu’s kunnen parellel gekoppeld worden. Het schakelen in serie is niet toegestaan.

Smart-BatteryProtect-12-24V-220A Victron Verbruggen

Smart BatteryProtect

Bluetooth

De Smart BatteryProtect ontkoppelt de batterij van niet-essentiële belastingen vóórdat het volledig is ontladen (hetgeen de batterij kan beschadigen) of voordat het over onvoldoende vermogen beschikt om de motor in te schakelen. Bij het gebruik van Bluetooth om deze Smart BatteryProtect te programmeren, kunnen alle vereiste niveaus voor in-/uitschakelen worden ingesteld. Als alternatief kan één

S- Boxx Verbruggen Sortimo

S- Boxx

De opberghulp voor kleine onderdelen

De S-Boxxen zijn praktische schuif-boxen voor kleine componenten, voor een overzichtelijke ordening.

VE.Bus-BMS Victron Verbruggen

VE.Bus BMS

LiFePO4 of LFP

Het VE.Bus BMS beschermt elke afzonderlijke cel van een Victron lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4 of LFP) batterij. Elke afzonderlijke cel van een LiFePO4 batterij moet worden beschermd tegen overspanning, onderspanning en over-temperatuur. Victron LiFePO4-batterijen beschikken over een geïntegreerde celbalanceer-, temperatuur- en spanningsregeling (afkorting: BTV) en kunnen met twee M8-circulaire stekker op het VE.Bus-BMS worden aangesloten. De BTV’s

LiFePO4-Battery-12.8V-100Ah-Smart Victron Verbruggen

Lithium battery Smart

12,8V & 25,6V

Met geïntegreerde celbalancering Kan parallel geschakeld en in serieschakeling zijn Bluetooth-app beschikbaar om celvoltage en temperatuur te controleren Vereist één van deze BMS-es: VE.Bus BMS – aanbevolen voor systemen met onze inverter/opladers. miniBMS – aanbevolen voor gebruik in kleine systemen. Batterijbeheersysteem BMS 12/200 – aanbevolen voor gebruik in Automobiel- en Marinesystemen met DC-ladingen en Alternatoren.

miniBMS Victron Verbruggen

miniBMS

met pre-alarm

Een eenvoudig en goedkoop alternatief voor de VE.Bus BMS De miniBMS kan de VE.Bus BMS in verschillende toepassingen vervangen. Echter, is het niet geschikt voor gebruik met de VE.Bus MultiPlus en Quattro omvormers/laders: het beschikt niet over een VE.Bus interface. De miniBMS is bestemd voor gebruik met de Victron Smart LiFePo4 batterijen met M8 circulaire

Inzetboxen Verbruggen Sortimo

Inzetboxen

Kleine onderdelen altijd binnen handbereik

Inzetboxen maken professioneel beheer van kleine onderdelen mogelijk in BOXXen, koffers en schuifladen.

BMS-12V-200A Victron Verbruggen

BMS 12/200

Batterijbeheersysteem

De BMS 12/200 is een Batterijbeheersysteem voor Victron lithium-ijzer-fosfaat (LiFePO4) Smart-batterijen. Het werd specifiek ontworpen voor 12V-systemen met een 12V-alternator. De BMS 12/200 controleert en beschermt elke individuele batterijcel binnen de batterij (of batterijbank) en zal de alternator, oplaadbronnen of DC-ladingen ontkoppelen bij laagspanning, hoogspanning of overtemperatuur. De specifieke alternatorverbinding biedt stroombeperking en eenrichtingsverkeer van

PPP-12.8v-40Ah-512Wh Victron Verbruggen

Peak Power Pack

Caravan

Het Peak Power Pack is een Li-ion accu met intrinsiek veilige LiFePO4 cellen en een interne lader. Het Peak Power Pack is een lichtgewicht accupack, dat bij een nominale spanning van 12V zeer grote stromen kan leveren, waardoor het gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld caravan rangeersystemen, die anders een grote en zware loodzwavelzuur accu nodig

SmartBMS-12V-100A Victron Verbruggen

Smart BMS CL 12-100

Batterijbeheersysteem

De Smart BMS CL 12-100 is een Batterijbeheersysteem voor Victron lithium-ijzer-fosfaat (LiFePO4) Smart-batterijen. Het werd specifiek ontworpen voor 12V-systemen met een 12V-alternator. De BMS CL 12-100 controleert en beschermt elke individuele batterijcel binnen de batterij (of batterijbank) en zal de alternator, oplaadbronnen of DC-ladingen ontkoppelen bij laagspanning, hoogspanning of overtemperatuur. De specifieke alternatorinput biedt stroombeperking

LT- Boxx G sortimo verbruggen bwi

LT- Boxx G

Transport met systeem

De LT-BOXX G heeft geen deksel en is daarom de ideale BOXX voor eenvoudig laden, transporteren en afnemen van omvangrijke werkonderdelen.

Battery-Balancer Victron Verbruggen

Battery balancer

egaliseert de laadstatus

De Battery Balancer egaliseert de laadstatus van twee in serie aangesloten 12V accu’s of van meerdere parallelle sets van in serie aangesloten accu’s. Als de laadspanning van een 24V-accusysteem naar meer dan 27V stijgt, wordt de Battery Balancer ingeschakeld en vergelijkt deze de spanning van de twee in serie aangesloten accu’s. De Battery Balancer verbruikt

Cyrix battery combiners verbruggen bwi

Cyrix battery combiners

microprocessor gestuurd relais

De Cyrix accuscheider is een door een microprocessor gestuurd relais voor zware toepassingen die accu’s automatisch parallel schakelt als één van de accu’s de vooraf ingestelde spanning heeft bereikt (waarmee wordt aangegeven dat de accu wordt opgeladen) en deze loskoppelt als de spanning onder het druppellaadniveau daalt (waarmee wordt aangegeven dat één of meer accu’s

LS-Boxx G Verbruggen Sortimo

LS-Boxx G

De perfecte mobiliteitsoplossing

De LS-BOXX G is een machinekoffer, gereedschapskoffer en magazijn voor kleine onderdelen in slechts één compacte eenheid.

Battery-combiner-kit Verbruggen

Cyrix combiner kit

Toevoegen accusysteem

Deze Battery Combiner Kit dient om een 2e of 3e accusysteem aan uw auto, boot, camper of ander voertuig toe te voegen. Het maakt gebruik van de meest eenvoudige en meest geavanceerde technologie om al uw accu’s opgeladen te houden met het elektrische systeem van de motor, maar isoleert de startaccu als het opladen stopt,

BMV-700H-State-of-Charge Victron Verbruggen

BMV

Accumonitors

Een accumonitor van hoogwaardige precisie. De belangrijkste functie van een accumonitor is om het aantal geconsumeerde ampère-uren en de laadstatus van een accu te meten. Geconsumeerde ampère-uren worden gemeten door de stroom die van en naar de accu loopt te integreren.

argo-fet-isolator-3bat-100A_front_300dpi Victron Verbruggen

Argo FET Battery Isolators

Laadstroomverdeler

Net zoals de diodelaadstroomverdelers maken de FET-laadstroomverdelers het mogelijk om twee of meer accu’s tegelijkertijd met één dynamo (of een acculader met enkele uitgangsspanning) op te laden. In tegenstelling tot diodelaadstroomverdelers hebben de FET-laadstroomverdelers praktisch geen spanningsverlies. Het spanningsverlies bedraagt minder dan 0,02 volt bij een lage stroom en gemiddeld 0,1 volt bij hogere stroomwaarden.

i-Boxx G Verbruggen Sortimo

i-Boxx G

De kleine assortimentsopberger

De i-BOXX G is de kleine en intelligente mogelijkheid voor veilig transporteren van kleine onderdelen.

SmartSolar-MPPT-75-10 Victron Verbruggen

SmartSolar MPPT 75/10

Solar charge controllers

Een zonnelader verzamelt energie van uw zonnepanelen en slaat deze op in uw accu’s. Met de nieuwste en snelste technologie maximaliseert SmartSolar deze energie-oogst door intelligente aansturing, zodat een volledige oplading in de kortst mogelijke tijd wordt gerealiseerd. SmartSolar houdt de accu in goede conditie en verlengt zo de levensduur. Modellen: 12/24/48 Volt

SmartShunt-1000A-50mV Victron Verbruggen

SmartShunt

De Slimme Batterijshunt

De SmartShunt is een alles-in-een batterijmonitor, enkel zonder een beeldscherm. Uw telefoon werkt als het beeldscherm. De SmartShunt maakt via Bluetooth verbinding met de VictronConnect-app op uw telefoon (of tablet) en u kan gemakkelijk alle gecontroleerde batterijparameters lezen zoals oplaadstatus, duurtijd, historische informatie en veel meer. De SmartShunt kan ook verbonden worden met en gelezen

SmartSolar-MPPT-100-30 Victron Verbruggen

SmartSolar MPPT 100/30

Solar charge controller

Een zonnelader verzamelt energie van uw zonnepanelen en slaat deze op in uw accu’s. Met de nieuwste en snelste technologie maximaliseert SmartSolar deze energie-oogst door intelligente aansturing, zodat een volledige oplading in de kortst mogelijke tijd wordt gerealiseerd. SmartSolar houdt de accu in goede conditie en verlengt zo de levensduur. Modellen:12/24 Volt

E- Boxx Verbruggen Sortimo

E- Boxx

De kleine ladingdrager

Met de E-BOXX heeft u een praktische allrounder voor de opslag en het transport van uw producten. et is de KLT-bak (ook wel eurokrat of eurobak genoemd) van Sortimo.

Easysolar-12V-1600VA-MPPT-100-50 Victron Verbruggen

Easysolar

Alles-in-één-stroomoplossing

De Victron EasySolar 2 is een geïntegreerd alles-in-één energiesysteem dat een omvormer/lader, zonnepaneellader, AC-distributie en beveiliging combineert in één compacte eenheid. Het is ontworpen voor gebruik in off-grid systemen, netgekoppelde systemen met back-upvoeding en hybride systemen. De EasySolar 2 biedt een efficiënte en betrouwbare oplossing voor energiebeheer en is populair in verschillende toepassingen, waaronder woningen,

VENet-Battery-Controller-VBC-12-24Vdc-shunt_left_300dpi Victron Verbruggen

VE. Net Accu monitor

Berekent accustatus

De VE.Net Accu Monitor (VBC) is een apparaat dat de accu status berekent. Het meet constant de voltage, stroom en temperatuur van de accu en gebruikt deze informatie om de laadstatus van de accu te berekenen.

Een oplossing voor elke uitdaging op het gebied van inrichting en uitrusting van bedrijfswagens

Hoogwaardige materialen en gekwalificeerd personeel

OFFICIËLE DEALER VAN